2789
عنوان

گناه داره؟

332 بازدید | 20 پست

از اینترنت مدرسه ک رمزشو بهم دادن برای استفاده شخصی استفاده کنم؟

کارموزم تو مدرسه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم استفاده نکنی بهتره

حتی حقوقی هم ندارم 

ی تومن فقط🙊

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دولت این همه مال مردم خورده چه اتفاقی براشون افتاده حالابرایه گیگ اینترنت عذاب وجدان بگیر شما استفاده کن بره بابا

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

الکلی خودتو بخاطر چیزای کم ارزش مدیون نکنی خیلی بهتره

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

نه استفاده نکن شما یه الگو هستین مسولینی که هم‌دزد شده از ده هرار شروع کردن نکن با افتخار شب سر رو ...

اره خودم بسته خریدم 

اخه ی عالمه کار با حقوق ی تومن