2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟

1329 بازدید | 31 پست
رفته بودیم شهرستان خونواده شوشو اونجا خونه ویلایی دارن مامان بزرگمم هم اونجا تنهاس و خونه داره
من شب رفتم خونه مامانیم خابیدم شوهرم هم راضی بود چون هم دلم تنگ شده بود هم راحتتر بودم هم طبعم از رختخوابای مامان شوشو برنمی داره
صبح که رفتم مامن شوشو میگه چرا دیشب نموندی و ادم باید پیش شوهرش بخوابه و .. نبودی صبحونه رو تنها حاضر کردم و کمرم درد گرفتو...
خیلی حرص خوردم جوابشو چی باید میدادم؟
سلام بهتره هیچی بهش نگی.کاری که فکر میکنه درسته با موافقت شوهرت انجام بده و به دیگران کاری نداشته باش اینطوری زندگی برای خودت راحتتر میشه و توقعات دیگران هم کمتر میشه.مگه ما چند بار زندگی می کنیم که بخوایم همه رو راضی نگه داریم الا خودمون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگار جون عزیزم یک لحظه فکر کن مثلا خانم برادرت بیاد این جا برات تاپیک بزنه در مورد اخلاقت به نظرت درسته؟ بالاخره ما هم خانواده شوهر هستیم دیگه. بعدش هم درست نیست اینها همه سردی میاره و فاصله می اندازه این تاپیک ها .بیشتری ها هم که درست راهنمایی نمی کنن فدات شم بیشتر باعث دلخوری میشه.
والا به خواب ادمم کار دارن
انقدر دلم میخواد بگم بتو چه مربوط
اخه من هفته ای یکی دو شبم پیش مامانم میمونم چون تنهاس
شوشو کاری نداره راضیه خودشم دوس داره
اما اینا چشم ندارن ببینن میگن نرو منم تا حالا با ملایمت رد شدم و جواب ندادم اما الان دیگه حس میکنم پررو شدن
با مامان حنا موافقم! اینی که همیشه آدم حاضر جواب باشه و تندی به طرف مقابل بپره خیلی هنر نیست عزیزم! هرچی باشه از شما بزرگتره و بخاطر همسرت باید یکوقتایی کوتاه بیای. اگرم می خواستی چیزی بگی باید همون موقع می گفتی نه اینکه الان بشینی غصه بخوری که چی بگی!! دیگه تموم شد و رفت!
ببخشید ولی منم دوست ندارم بدون شوهرم جایی بخوابم، بهتر بود با هم می رفتین!
نورای عزیز
به نظرم اصلا جواب نده .... فقط لبخند بزن و بگو آخی نازی ......
من جاری م شهرستانه رفته بودیم خونشون صبح که بیدار شدم محض حرف زدن گفتم دیشب خوب خوابیدین ...... زد به صحرای کربلا که آی نه کمرم درد میکنه و دستم درد میکنه و ..... منم گفتم آخی بیشتر مواظب خودتون باشید . دیگه هم حالش رو نپرسیدم و خونشون نرفتم
بچه ها صبحونه درست کردن که کاری نداره که طرف بخواد کمر درد بگیره !!!!!!!! یه چایی و نهایتا دوتا نیمرو گذاشته . تازه اگه خیلی مریضه از پسرش کمک بگیره
منت اضافی گذاشته ..... شما چرا به صاحب تاپیک ایراد میگیریدد