2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست
😐

اره جانم. ناراحت نشو. از دستت طلا بچکه زن بابایی، من خودم زن بابا دارم جون میده برام ـولی زن بابا، اونم سه تا، هم تو نظر مردم زن بابایی هم تو نظر بچه ها، بدترین کارو. کنن یه حرف بزنی میپرن بهت از هر طرف 

اول کار بعد از نی نی سایت🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بیوش با پسر مجرد ازدواج میکنه شما که مجردین یعنی ارزشت یه مرده  که 3 تا بچه داره؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
الان بیوش با پسر مجرد ازدواج میکنه شما که مجردین یعنی ارزشت یه مرده  که 3 تا بچه داره؟

چون خیلی از معیارهای که من میخوام این آقا دارم بخاطر همین 

کمی مرددم که قبول کنم یانه

بنظرم اشتباهه آخه تو هنوز. مجردی ممکنه سوژه بهتر از این برات بیاد تازه سه تا بچه داره سخته 

موضوع بچه ها چی؟

مردی که تو این شرایط سه تا بچه پس انداخته

از دید من واقع بین و منطقی نیس

اما اگه دوستش داری و بچه ها رو می تونی مدیریت کنی

روش فکر کن

من خودم یکی رو دوست داشتم

همون آدم الان بیاد ده تا بچه داشته باشه قبولش می کنم

چون شناخت دقیق ازش دارم

و بچه شو به اندازه خودش دوست دارم

اما شما رو نمی دونم جده شخصیتی داری

و معیار و انتظارت چی هست

برای من عشق حرف اولو می زنه

چون خیلی از معیارهای که من میخوام این آقا دارم بخاطر همین  کمی مرددم که قبول کنم یانه

اصلا این کارو نکن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
موضوع بچه ها چی؟ مردی که تو این شرایط سه تا بچه پس انداخته از دید من واقع بین و منطقی نیس اما اگه ...

ایشون شوهر دوست صمیمی من هستن بعداز فوت دوستم خانواده ش بخاطر اینکه دوست همسرشم ترجیح دادن کنار بچه ها باشم وگرنه اصلا این آقا برام خواستگار معمولی هستن ولی میگم واقعا خانواده ی خوبی ومومنی هستن