2777
2789
عنوان

جوابشو چی بدم؟

1277 بازدید | 29 پست
رفته بودیم شهرستان خونواده شوشو اونجا خونه ویلایی دارن مامان بزرگمم هم اونجا تنهاس و خونه داره
من شب رفتم خونه مامانیم خابیدم شوهرم هم راضی بود چون هم دلم تنگ شده بود هم راحتتر بودم هم طبعم از رختخوابای مامان شوشو برنمی داره
صبح که رفتم مامن شوشو میگه چرا دیشب نموندی و ادم باید پیش شوهرش بخوابه و .. نبودی صبحونه رو تنها حاضر کردم و کمرم درد گرفتو...
خیلی حرص خوردم جوابشو چی باید میدادم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت کسی اینطوری بهت گفت بگو زرشک..به همین راحتی
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
شوهرت باید جوابشو میداد خودتم میگفتی خودش میخورد لازم نبود شما حاضر کنین یعنی اتیش میزدیش با حرفت ههههههههه ولی کلا بی خیال
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
مامی هلیا؟؟؟ چرا عزیزم اینطوری صحبت میکنی؟ ما اینجا باهم دوستای مجازی هستیم میاییم تا هم درد ودل کنیم هم بهدردو دل های دیگرون گوش بدیم اگه دوست نداری میتونی دیگه نیای اینجا عزیزم این درست نیست که با دوستت اینطوری صحبت کنی....

نورا جون بنظر من که اگه جوابشو ندادی خیلی خوب کردی کسایی که اینقدرپررو ان که توروت میگن کمرم درد گرفت فلان جواب خورشون ملسه دهن به دهنشون نذاری بهتره فقط لبخندنزن اصلا و ابدا مغرورانه نگاهش کن بعد روتو بگن اونور انگار نه انگار که داشته حرف میزده
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....
بهش بگو شما هم میخواستین برین پیش فامیلاتون یا با من میومدین
مگه یه صبحونه آماده کردن چقدر کار داره ؟؟؟
بیخیال دختر همه حرفی رو همون موقع جواب نمیدن بعضی حرفا رو به موقع خودش باید جواب داد یا تلافی کرد که اثرش بیشتر باشه هههههههههههههههههههههه
هیچی بهترین کار همین بوده که انجام دادی و جوابشو ندادی چه جوابی

بعدشم یه صبحونه درست کردن که کمر درد نمیاره

بعدا ها بهش بگو شما با این کمرتون چطور تو خونه ناهار شام درست میکنی
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
ولی عزیزم

یه چیزی از من به تو نصیحت هیچوقت هیچوقت هیچوقت حتی اگر شوهرت راضی بود

حتی اگر با شوشو قهر شدید بودی

و........................

وقتی پیش فامیل شوشو بودی جاتو از شوشو جدا نکن
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
وا بچه ها چه اشکال داره رفته یه شب به یاد دوران مجردیش خونه مامان جونش دیگه این جوری میگین چه کار به بنده خدا خوب همتون مادر شوهر دارین و موقعیت همه مثل هم است یکم انصاف داشته باشین ازدواج کرده برده که نه شده دوست داشته یه شب تنها باشه