2777
2789

بله اگه خیلی جدیه برو پزشک قانونی

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه پشیمون نیست از کارش ، میگه باید میکشتمت 

عزيزم هروقت زد بايد بري كلانتري صورت جلسه كنن و نامه معرفي بهت بدن بري پزشك قانوني 

ميتوني اينارو انجام بدي كه مدرك داشته باشي چون بعضي مردها بازهم تكرار ميكنن و اونجاست كه اين مدارك بهت كمك ميكنه ببين منظورم اينه هربار فقط مدرك جمع كني لازم نيست پيگيري كني،اگه تكرار باشه قاضي ازش تعهد ميگيره و شايد ديه هم بهت تعلق بگيره چون به صرف داشتن گواهي پزشك قانوني حكم نميدن بايد ثابت كني 

ولي وقتي چندبار تكرار شده و صورت جلسه و تاييد پزشك قانوني داري كارت راحته 

به كلانتري هم ميگي كه پيگيري نكنن فقط قصدت مدرك داشتن هست باهات همكاري ميكنن اينجوري شوهرت خبردار نميشه كه داري مدرك جمع ميكني 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
عزيزم هروقت زد بايد بري كلانتري صورت جلسه كنن و نامه معرفي بهت بدن بري پزشك قانوني  ميتوني اين ...

کاش دعواهامون بخاطر خودمون بود همیشه بخاطر دیگران با هم دعوامون میشه ، چند بار این کارشو تکرار کرده ازش شکایت کردم چند تا نامه پزشک قانونیم گرفتم ، ولی خانوادش الان پشتشن ، اصلا نزاشتن بیاد دنبالم ، خیلی عقده ایش کردن ، نمیدونم چیکار کنم