2777
2789
عنوان

درددندون

4432 بازدید | 16 پست

بچه ها من دندونم درد می‌کنه مطمئنم برم دندون پزشکی پر میخواد کنه وو کلی پولش میشه ..دوست ندارم برم فعلا واقعا گرونه خونوادم پولشو ندارن می‌خوام صبر کنم تابستون که یکم پول قرارع درارم بعد کنکورم برم .حالا چیکار کنم که این درد لعنتیش خوب شه فعلا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نشانه عفونته یه لیوان ابغوره رو با دوقاشق نمک بذار بجوشه وقتی به جوش اومد بعد دوسه دقیقه خاموشش کن ،

سرد که شد

روزی چندبار بزن به دهنت مثل اب نمک،،دردش سریع ساکت میشه ،بعد چندروز که بزنی کلا عصبش قطع میشه 

اینو یه عطاری معروف تو شهرمون گفت من امتحان کردم واقعا همینطور بود 

مسکن برای دردش بخور ؛ چرک خشک کن هم برای رفع عفونتش بخور سر ساعت و دقیق 

ولی اینا موقته و جلو روند پوسیدگی رو نمیگیره و هی خرابیِ دندونت بدتر و بدتر میشه 

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

یه خیارشور رو از یخچال بذار بیرون تا از سردی در بیاد بعد از وسط نصف کن و قسمت داخلیش رو بذار رو دندون همون وقت آروم میشه 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  

تو کرج یه مرکز هست که بیشتر دانشجو یا دندان پزشک تازه کار توش کار میکنن و رایگان یا با هذینه خیلی کم انجام میدن 

حتما تو شهر شما هم هست تو گوگل سرچ بزن مرکز دندان پزشکی دولتی 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂