2777
2789
عنوان

خانوما حقیقت داره.... لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 54 پست
ممنونم دل اشوبم دعا کن برا حفظ ابروم  غیر از نی نی سایتیا جاییو ندارم ازشون کمک بخوام

ما برات دعا میکنیم ، خودت هم پاشو وضو بگیر و دو رکعت نماز بخون و با خدا حرف بزن مطمئن باش دستتو می‌گیره 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اینجوری نگو  😔فکرشم فاجعس

اره ولی چ میشه کرد، ادم ی غلطی میکنه ک هرغلطی ام بکنه اون ی غلط جمع نمیشه

حالا هعی توبه و فلان بسار 

ادم باید قبول کنه ب چوخ رفته دیگ

من ک قشنگ میدونم خدابرام چ نقشه هایی کشیده😂🤦🏻‍♀️

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
کی گوشیت رو هک کرده بود .یعنی تو قسمت نوت گوشیت خودت خاطراتت رو نوشته بودی؟

نه عزیزم 10 ماه بود ک عشقم  عقد کرده بود نه من بدون اون نه اون بدون من  زندگی نمیکردیم (خیلیا داستان منو میدونن مفصله)  اونقدر گریه و التماس میکرد ک بگو باهام نیمونی تا بزنم زیر همه چی ولی من بی جواب میذاشتم و بلاک میکردم از همه جا 

ازدواج  هم کرد   اونقدر پیام میداد ک مشروب خور شدم مواد میکشم (از  درد نداشتنت) اونقدر جیغ میکشیدم ولی بازم هیچ جوابی نمیدادم هیییچ  

تا اینکه قبل  شب یلدا پیامم داد زندگیم  جلسه دادگاهمه ممکنه بیافتم زندان میخوام صدات و فقط بشنوم. 

خدا سر هیچ کس نیاره  مردمو جون دادم ولی دستمو بردم بالا گفتم خدا  تو ک دستمو  ازش کوتاه کردی.... لطفا خودت دستش بگیر و بازم بی جواب گذاشتم و 

تا شب یلدا جون دادم (هر سال شب یلدا میومد خونمون)   ک شب یلدا اومده بود تو کوچمون و  مشروب خورده بود میگفت اونقدر میخورم تا همینجا جون بدم یا تو فقط جوابم بدی از ساعت 8 شب موند ه بود تا 11  (با عکس لحطه به لحظه) ک من  خوندمشون  روبیکا باز کردم    با استغاره با قران  هر چ بلد بودم  ک میتونه ارومش کنه برگرده خونه  ب کار بردم..  خودشم میگفت  تو برا اروم شدن امشبم این حرفا میزنی..... ولی من هر شب همین حالمه... 

من داشتم تمام خواستنا و نداشتنام میگفتم تمام   عزیز بودنش برام ولی مجبورم ب خاطر  متاهلیش و زندگیش   کوچکترین ارتباطی با خانوادشم نداشته باشمو میگفتم...  

یاد گذشته و بغل کردنامون.... حرفامون... فکر کن همههه چیز همه چی با جزیات میگفتم و میگفت  و بهش میگفتم   جوابت ندادنام     ب خاطر زندگیته و..... 

و 3 روز بعدش هم  باهاش حرف زدم ک   نخواد من رفت و آمد داشته باشم ( دوست خانوادگی هستیم)    میگفتم ک منی ک حسرت 10 دیقه زندگی تو خونت دارم نباید نزدیک زندگیت بشم وو... ک دیگه خودش    گفت دیگه پیامت نمیدم و تموم 

تا

از اولش خانمش خونده بود   و همون روز رفته خونه باباش و دادخواست طلاق داده   

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

😔😔😔😔

تاریکترین موقع شب دقیقا قبل از سپیده دم! 

اگه دیگه واقعا بر نمیگردی و یه جورایی توبه کردی، الان دعا کن، الان دعات تا ۷ آسمون و اونطرف تر هم میره! 

شک نکن که معجزه ممکنه اتفاق بیافته، ولی امیدوار باش و از ته دل دعا کن.

من بجای تو استرس گرفتم غصه نخور یه روزی یادشون میره  حکمتش رو بعدا میفهمی برای منم اتفاق خ ...

نوشتم ماجرا رو بخونش    چقدر گریه کردم با حرفات..... 

امیدم فقط ب مرگه باورت میشه؟ 

من زمانی ررسوا شدم. ک از نظر خودم حقم نبود 

بازم میگم شاید اتفاق بزرگتری   در راه بود اگه اینجا بی ابرو نمیشدم..... 

مامانم میگه شاید خدا خواسته آبرووو ما ببره ک جون اون (کسی ک نفسم) حفظ بشه.. میگه دوست داشتی اون موقع آبرو دار بودی ولی اون تو  این دنیا نبود؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره ولی من چوبه قضاوتی ک برا دیگران کردم رو خوردم😔😔😔😔سره خودم اومد و دارم بی ابرو میشم

برا کسایی که قضاوتشون کردی دعا کن از خدا بهترینارو براشون بخواه و بخواه گناهاشون رو ببخشه این میتونه کفاره گناهت باشه و توبه کن و بخدا توکل کن

بقیش رو خدا خودش کریمه هرچی صلاح باشه پیش میاد 

اسی پدرت با ازدواجت موافقت کرد؟

نه 😔😢اون اقا داره ازدواج میکنه 

دل جفتمون خونه

هنوزم ازم خبر میگیره میگه نشد زنم بشی و عین خاهرمی دیه توهمیشه ناموسم میمونی

گند زدم ب زندگیم توروخدا برام دعا کن

نوشتم ماجرا رو بخونش    چقدر گریه کردم با حرفات.....   امیدم فقط ب مرگه ب ...

خوندم و از اعماق وجودم حسش کردم دردت رو ناراحتیت رو

باور کن روزای شیرینی میرسه که حتی به این روزا فکرم نمیکنی باورت نمیشه که چقدر سختی کشیدی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
تاریکترین موقع شب دقیقا قبل از سپیده دم!  اگه دیگه واقعا بر نمیگردی و یه جورایی توبه کردی، الا ...

مرسی عزیزم

چاره ای جز برگشت ندارم از همه چی خستم

دعا کنید برام شماها دستمو ول نکنید 

خدا ب ابرو شماها کمکم میکنه

نوشتم ماجرا رو بخونش    چقدر گریه کردم با حرفات.....   امیدم فقط ب مرگه ب ...

صددرصد هرچیزی تواین دنیا حکمتی داره

ولی قبول کنید ک خودمون تاوان اشتباهاتمونو میدیم😔😔😔😔

خوندم و از اعماق وجودم حسش کردم دردت رو ناراحتیت رو باور کن روزای شیرینی میرسه که حتی به این روزا ف ...

اره ولی ابروی رفته 

نگاه مردم ک هیچ نگاه پدر مادرت 😔بده