2777
2789
عنوان

خانوما حقیقت داره.... لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم  از شب  یلدا بی ابروو شدم  حتی بوی خون میومد   خددا میدونه چی بر م ...

کی گوشیت رو هک کرده بود .یعنی تو قسمت نوت گوشیت خودت خاطراتت رو نوشته بودی؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
انشالله ی دوستی داشتم همیشه میگفت خدا بزرگه دستمو ول نکرده و همیشه بوده دیشب ی لحظه اینو اصل ...

داری میگی خدا

ستار العیوبه 

آمرزنده هرگناهیه

این که میگی خجالت زده ای نمیتونی وسوسه شیطانه که دورت کنه که به الله توکل نکنی تو به خدا توکل کن و حفظ آبروت رو از اون بخواه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
انشالله ی دوستی داشتم همیشه میگفت خدا بزرگه دستمو ول نکرده و همیشه بوده دیشب ی لحظه اینو اصل ...

عزیزم خدا خیلی مهربونه مثل ما  بنده هاش نیست

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
راستش دعای من دیه ب اسمون نمیرسه 😔شماها برام دعا کنید من با زبون شماها گناه نکردم خدا میشنوه

عزیزم این حرفو نزن این فکرو شیطون تو سر آدم میندازه که سمت خدا نری . خدا ارحم الراحمینه امکان نداره بری سمتش و دستتو نگیره . 

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

درست میشه

نمیدونی کی ولی میشه

کاش ما آدما دست از دخالت و قضاوت زندگی دیگران برمی داشتیم😔😢

من بجای تو استرس گرفتم

غصه نخور یه روزی یادشون میره 

حکمتش رو بعدا میفهمی برای منم اتفاق خیلی بزرگی افتاد که آبروم رفت اما دو سال بعدش من تاج سر همه شدم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
داری میگی خدا ستار العیوبه  آمرزنده هرگناهیه این که میگی خجالت زده ای نمیتونی وسوسه شیطانه ک ...

کمکم کنید وشماهاهم دعا کنید برام😢😔من شنیدم نفس نی نی سایتیا خیلی حقه

عزیزم این حرفو نزن این فکرو شیطون تو سر آدم میندازه که سمت خدا نری . خدا ارحم الراحمینه امکان نداره ...

ممنونم دل اشوبم دعا کن برا حفظ ابروم 

غیر از نی نی سایتیا جاییو ندارم ازشون کمک بخوام

من بجای تو استرس گرفتم غصه نخور یه روزی یادشون میره  حکمتش رو بعدا میفهمی برای منم اتفاق خ ...

اره ولی من چوبه قضاوتی ک برا دیگران کردم رو خوردم😔😔😔😔سره خودم اومد و دارم بی ابرو میشم