2777
2789
عنوان

ازدواج

264 بازدید | 20 پست

بهم میگن تو چقد خوبی 

چقدر مهربونی

داییم میگه خوش به حال اون مردی که تو میخای بشی خانم خونش

فک میکنن من خیلی خوهان دارم 

ولی من حتی ی خواستگارم نداشتم با اینکه شاغلم تو اجتماعم 

قیافم خوبه

درس خوندم 

خانوادم و محل زندگیم خوبن 

ولی نه تا حالا به کسی معرفی شدم و نه حتی ی خواستگار داشتم 

دوستام بچه های چند ساله دارن با زندگی متاهلی خوب 

ولی من تا حالا حتی کسی بهم پیشنهاد نداده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تعدادش اصلا مهم نیس شاید قراره یدونه بیاد همون ایده آلت باشه من ۳۳ سالمه هفته ای چنتا خواستگا ...

خب چرا اونی که باید نمیاد

شما چرا ازدواج نمیکنی؟؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بهتره بگین الان که دوست دارید ازدواج کنید پیشنهادی ندارید . شاید اونقدر خوبین و همه رو رد کردین الان دیگه کسی بهتون پیشنهاد نمی‌ده چون فکر میکنن شما کلا تو مود ازدواج نیستین .

بهتره بگین الان که دوست دارید ازدواج کنید پیشنهادی ندارید . شاید اونقدر خوبین و همه رو رد کردین الان ...

من اصلا تا حالا خواستگار نداشتم که بخام مثلا رد کنم

چون خیلی خوبی داری و کلا آقایان میترسن زن خیلی ایده ال داشته باشن 

خب کسایی مثل من باید چیکار کنن؟؟