من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مبارکه منم بارداری طبیعیم بعد از ۸ سال ،۱۵ روز عقب انداختم هاله ش زیاد پررنگ نبود ..خیلی کواظب باش ز ...
بیبی چک رو دیدی...اتفاقا خیلی فعالیت دارم باشگاه ایروبیک هم میرم نمیدونم ادامه بدم یا ن اخه هنوز مطمعن نیستم قشنگ درد پریودی دارم انگار دارم پریود میشم و سینم درد میکنه
بیبی چک رو دیدی...اتفاقا خیلی فعالیت دارم باشگاه ایروبیک هم میرم نمیدونم ادامه بدم یا ن اخه هنوز مطم ...
آره دیدم،فعلا نری بهتره، احتیاط کن...دو روز دیگه آزمایش بده به امید خدا مثبته ...منم بعد هفت سال وی اف کرده بودم و پسرم چهار ماهش بود که در اوج ناباوری طبیعی باردار شدم و هنگ بودم .😅
عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...