2777
2789
عنوان

بارداری

309 بازدید | 23 پست

سلام من امروز ۵ روزه پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم ی هاله خیلی کمرنگ بعد از ۱۰ دقیقه افتادمیشه بهش اعتماد کنم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مبارکه منم بارداری طبیعیم بعد از ۸ سال ،۱۵ روز عقب انداختم هاله ش زیاد پررنگ نبود ..خیلی کواظب باش زیاد سرپا نمون

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

مبارکه منم بارداری طبیعیم بعد از ۸ سال ،۱۵ روز عقب انداختم هاله ش زیاد پررنگ نبود ..خیلی کواظب باش ز ...

بیبی چک رو دیدی...اتفاقا خیلی فعالیت دارم باشگاه ایروبیک هم میرم نمیدونم ادامه بدم یا ن اخه هنوز مطمعن نیستم قشنگ درد پریودی دارم انگار دارم پریود میشم و سینم درد میکنه

عزیزم تاپیکاتو خوندم

توی یکی از تاپیکای آخری، دلت بدجور شکسته بود

تو مادر شدی❤️

شک نکن

در اوج ناامیدی، خدا بهترین هدیه رو میده

منم در اوج ناامیدی بی بی چکم مثبت شد و حتی هاله ش از شما کمتر بود

مبارکه❤️

آوا هستمه ... ته کچیک   
بیبی چک رو دیدی...اتفاقا خیلی فعالیت دارم باشگاه ایروبیک هم میرم نمیدونم ادامه بدم یا ن اخه هنوز مطم ...

منم سر دخترم حاله همین جور کمرنگ بود ،مبارکه عزیزم ،چون انقد منتظر بودی نری باشگاه بهتره بعدا خدایی نکرده پشیمون نشی 

باردار بودي بيا خيربده برات دعا كردم عزيزم الان پسرم ساعت ٥/٥ صبح وقتي كچلم كرد بالاخره خوابيد تو ه ...

از لحظه های باهاش لذت ببر چشم حتما خبر میدم...

بیبی چک رو دیدی...اتفاقا خیلی فعالیت دارم باشگاه ایروبیک هم میرم نمیدونم ادامه بدم یا ن اخه هنوز مطم ...

آره دیدم،فعلا نری بهتره، احتیاط کن...دو روز دیگه آزمایش بده به امید خدا مثبته ...منم  بعد هفت سال  وی اف کرده بودم و پسرم چهار ماهش بود که در اوج ناباوری طبیعی باردار شدم و هنگ بودم .😅

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

منم سر دخترم حاله همین جور کمرنگ بود ،مبارکه عزیزم ،چون انقد منتظر بودی نری باشگاه بهتره بعدا خدایی ...

باشه نمیرم تا شنبه صبر میکنم میرم ازمایش اگه پری نیادهمش حتلتشو دادم ک دارم پریود میشم زیر شکمم با کشاله رونم تیر میکشه باز خوب میشه