2777
2789
عنوان

بیهوش شدم😟

426 بازدید | 15 پست

ساعت دوازده از خواب بیدار شدم تشنم بود شدید اب نداشتیم دیدم حالت تهوع و سر گیجه دارم شدید بزور ی چیکه اب خوردم تو اشپزخونه بودم دیگه همه چی تیره شد بیهوش شدم افتادم کف اشپزخونه مامانم انگار صدای گومو میشنوه ابجیمو صدا میکنه میبینن من نصفم تو اشپزخونه افتاده با سر خوردم زمین با صدای خواهرم بهوش اومدم فکر کردم خوابم 🤕گفت هرچی صدات زدم بیدار نشدی از ترس جیغ میزد الانم اومدم اورژانس اومد بعدم اومدیم سی تی و نوار قلب و ازمایش دادم یعنی چی میشه حالت تهوع دارم بازم صورتمم زخمی شده🤕🤕😭

کتاب بخون 🙃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینطور بودم 

بین ضربان قلبم فاصله بود 

الانم پیگیر نشدم با قرص اوکی شد 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

[QUOTE=268463258]منم اینطور بودم  بین ضربان قلبم فاصله بود  الانم پیگیر نشدم با قرص اوکی ش ...

قربونت❤

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من کلا فشارم پایینه اون روز آزمایش دادم داشتم غش میکردم الانم دو سه شبه تا صب نمیخوابم روزا از کم خو ...

اره باید استراحت کنی فکر کنم از کار زیاد اینجوری شدم منم خوابم کمه

کتاب بخون 🙃
اره باید استراحت کنی فکر کنم از کار زیاد اینجوری شدم منم خوابم کمه

کارت چیه؟ من آنلاین شاپ دارم معتاد گوشیم خوابمم میاد نمیتونم بخوابم تا خود صب پسرمم دستش گوشی میدم اونم معتاد گوشی کردم خیلی ذهنم درگیره ک بیخیال تر بشم به پسرم برسم آخه زده به سرم هر چی میبینم دلم میخواد بخرم خودمو تحت فشار میزارم واقعا دست خودم نیست زندگی رو واس خودم سخت میگیرم 

[QUOTE=268463202]احتمالا قندت اینا زده پایین [/Qنمیدونم اخه سرم بی حس شده بود

من یه روز یادمه سه بار بیهوش شدم باره اولشم بیرون بودم قشنگ یادمه انقدر یهو حالم بد شد گفتم یعنی دارم میمیرم بعد دیگه نفهمیدم بلند شدم دیدم مردم دورم جمع شدن و مامانم داره خودشو میرنه تو اون روز دو بار دیگه اینجور شدم اخرم نفهمیدم چرا

من یه روز یادمه سه بار بیهوش شدم باره اولشم بیرون بودم قشنگ یادمه انقدر یهو حالم بد شد گفتم یعنی دار ...

وااای چه وحشتناک خب دکتر متخصص نرفتی ؟

کتاب بخون 🙃
کارت چیه؟ من آنلاین شاپ دارم معتاد گوشیم خوابمم میاد نمیتونم بخوابم تا خود صب پسرمم دستش گوشی میدم ا ...

ای بابا دردسرا از همین گوشیه من توی تولیدی کار میکنم ۱۲ ساعت رو پام سخته ولی عادت کردم

کتاب بخون 🙃