ساعت دوازده از خواب بیدار شدم تشنم بود شدید اب نداشتیم دیدم حالت تهوع و سر گیجه دارم شدید بزور ی چیکه اب خوردم تو اشپزخونه بودم دیگه همه چی تیره شد بیهوش شدم افتادم کف اشپزخونه مامانم انگار صدای گومو میشنوه ابجیمو صدا میکنه میبینن من نصفم تو اشپزخونه افتاده با سر خوردم زمین با صدای خواهرم بهوش اومدم فکر کردم خوابم 🤕گفت هرچی صدات زدم بیدار نشدی از ترس جیغ میزد الانم اومدم اورژانس اومد بعدم اومدیم سی تی و نوار قلب و ازمایش دادم یعنی چی میشه حالت تهوع دارم بازم صورتمم زخمی شده🤕🤕😭
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
[QUOTE=268463258]منم اینطور بودم بین ضربان قلبم فاصله بود الانم پیگیر نشدم با قرص اوکی ش ...
قربونت❤
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
[QUOTE=268463202]احتمالا قندت اینا زده پایین [/Qنمیدونم اخه سرم بی حس شده بود
من یه روز یادمه سه بار بیهوش شدم باره اولشم بیرون بودم قشنگ یادمه انقدر یهو حالم بد شد گفتم یعنی دارم میمیرم بعد دیگه نفهمیدم بلند شدم دیدم مردم دورم جمع شدن و مامانم داره خودشو میرنه تو اون روز دو بار دیگه اینجور شدم اخرم نفهمیدم چرا