دوستان من از ۸ روز مونده تا پری بی بی چکم حاله انداخت
بنظرتون پررنگ شده یان؟!۳ روز پیشم آزمایش بتا دادم عددش ۱۰۰ شد
فردا دوباره آزمایش میدم دعا کنید عدد بتام بالا رفته باشه
خیلی نگرانم 😭😭😭
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من که نمی دونم عدد بتا چیه ولی امیدوارم با خواسته تون برسین
ممنون عزیز دلم
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
ده روز از خوردن اورژانسی میگذره .بجای پریود دوتا قطره خون و لکه بینی قهوه ای دارم .چیکار کنم؟ .اورژانسی رو که خوردم قبلش تازه دوروز بود پری تموم شده بود
خب چرا اینقدر زود من چهار روز رد شد زدم تو آزمایش هم رفتی 😐
آخ من دل درد شدید داشتم مجبور شدم بی بی بزنم و دیدم مثبت شد ولی کمرنگ
الان کم کم دل دردام کم شده
ببخشید استارتر ده روز از خوردن اورژانسی میگذره .بجای پریود دوتا قطره خون و لکه بینی قهوه ای دارم .چ ...
اوروانی کلا نظم پریودتو بهم زده چند ماه طول میکشه بنظم بیافتی
راستی امکان بارداری هم هست یدونه بی بی چک بزار