2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟!

91 بازدید | 17 پست

سلام ، بچه ها کسی اینجا مثل من هست و اگه میدونید بگید دلیل این رفتار چیه ، شخصیتمه یا مشکلی چیزی هست؟!ببخشید که طولانیه ممنون ک میخونید 

من کلا کمبود عاطفی اینا نداشتم خانوادم خیلی دوسم دارن ، افسرده هم نیستم اصلا خیلی ادم شادیم ، هر چی بشه من از خندم کم نمیشه ، عجیب ترین خصیصه م اینه که من هیییچ رفیقی ندارم یعنی هیچی ، اصلا هیچوقت نیاز پیدانکردم با کسی درد دل کنم ، توکل گوشیم شماره یه دختر نیست ، کلاس اول که بودم رفتم مدرسه از دخترا بدم میومد نمیدونم چرا ، حس میکنم نمیتونم با دخترا اخت بشم ، البته با پسرا هم نمیشم کلا ادم تنهایی ام ، با خانوادمم هیچ جا نمیرم ،از اون موقع که مهد کودک رفتم و مدرسه مثلا قرار بود اردو بریم همیشه تنها بودم حتی تو اتوبوس اردو ،هیچوقت نرفتم سمت کسی برای دوستی ، هیچوقت ناراحت نمیشدم از اینکه بقیه با دوستاشونن من تنها چون خودم حتی تو اون سن اینجوری دوست داشتم ، تا الانم که میرم دانشگاه بازم هیچ دوستی ندارم تایم استراحتمم تنها میشینم یه گوشه کتاب میخونم ، مسافرت تنها میرم ،بیرونم مثلا سینما و رستوران و کافه و خرید همه جا تنهام ،انقد همه حا تنها میرم غریبه هایی که منو میشناسن میگن بی کس و کاری ؟!نه با پدری نه با مادری نه دوستی هیچی همیشه تنهایی ، نمیدونم چرا اینطوری ام ، تا ۱۵،۱۶ سالگی که تابع حرفای خانواده بودم میرفتم مهمونی ولی تنها میشستم یه گوشه بقیه رو نکاه میکردم کسیم نمیاد سمتم باهام حرف بزنه چون همه میکن ادم عجیبی هستی ،الانم که اختیارم دست خودمه دیگه هیچ جا نمیرم ،تو تمام عمرم با یه پسر فقط دوست بودم که اونم زیاد خوشم نمیومد ببینمش بعد هیچی ام ازم نمیدونست فقط میدونست خونمون کجاست و همین بیوگرافی ساده ازم کلا ، هیچوقت نه باهاش درد دل میکردم نه جیزی ، افکارم به نسبت بقیه خیلی فرق داره اصلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنم ، نمیدونم چرا اینطوریم ، گاهی میگم خیلی قویم حتما کاهی ام میگم نکنه مشکلی چیزی دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نظرم با خیلیا تفاوت داشته باشه 

اما شما یک فرد سالم هستید 

ک میتونید با تنهایی تون خوشحال باشید 

باور کن تنهایی بهتر از همنشین بده ... آدمهای خیلی از دوست هاشون تاثیر میگیرن 

من ترجیح میدم تنها باشم تا با هر آدمی دوست بشم ...

من یدونه هم کلاسی داشتم این مدلی 

اگه اینطوری خوش میگذره بهت حال کن 

راستش تهشم تنهاییه همین بهتر ازالان خودتوعادت بدی 

تویه مستقلی که نیازبه هیچکسونداره آفرین 

ولی جایی شایدکمکی کاری مشورتی باشه ک نیازدیدی بایدیکی باشه

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست
شاید نظرم با خیلیا تفاوت داشته باشه  اما شما یک فرد سالم هستید  ک میتونید با تنهایی تون ...

خیلی مچکرم بله خودمم اینطور فکر میکنم که خیلی خوبه با خودم خوشم و وابسته به دنیای بیرون ازخودم نیستم 

من یدونه هم کلاسی داشتم این مدلی  اگه اینطوری خوش میگذره بهت حال کن  راستش تهشم تنهاییه ...

واسه مشورت پدرم هست ،اون تنها کسیه که اگه نیاز به چیزی و صحبتی باشه باهاش حرف میزنم 

مشکل ک نمیدونم والا  دنیایی ک سیر میکنی چیه

مثلا هیچوقت پول و قیافه اینا برام مهم نبوده و نیست ، اصلا ادم سطحی و ظاهر بینی نیستم ، افکارم معمولا فلسفی و عمیقه ،به عنوان مثال وقتی به یه تابلو نکاه میکنم به جای اینکه ببینم خوشگله یا نه به این فکر میکنم این چقد طول کشیده تا کشیده بشه مراحل کشیدنش چی بوده کی کشیده با چه انکیزه ای کشیده 

خوبی دیگه  زرتی اعتمادنمیکنی درد دل کنی و رفیق شی  اخلاقت خوبه اتفاقا من خوشم میاد ازت در ...

مچکرم ، چون گاهی یه سریا میپرسن چرا همیشه تنها میای فلان جا و میگم خب مدلم اینه باور نمیکنن خیلی با تعجب نکاه میکنن گفتم شاید مشکلی چیزی دارم عجیبم 

مثلا هیچوقت پول و قیافه اینا برام مهم نبوده و نیست ، اصلا ادم سطحی و ظاهر بینی نیستم ، افکارم معمولا ...

عادی هستی پس

اتفاقا منم گاها اینطوریم 

ولی این دنیایی ک توشی بعضا نیاز داری چهارتا آشنا ک کارتو سریع تر راه بندازن 

هر طور راحتی

واسه مشورت پدرم هست ،اون تنها کسیه که اگه نیاز به چیزی و صحبتی باشه باهاش حرف میزنم 

یه دخترسربه زیر باصورت تپل نیستی؟🙂

آنچنان سوخته این خاک بلاکش که دگرانتظارمددی ازکرم باران نیست