2777
2789
عنوان

تاتو صورت .

309 بازدید | 10 پست

خانمهایی که تاتو کار هستن یا سر در میارین از تاتو بیایین . من امروز جلسه دوم بود رفتم کلاس چرا انقدر فیبروز سخته ؟ یعنی یاد میگیرم؟ چکار کنم کارم خوب بشه تا حالا ۸ تومن هزینه کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم قسمتش براتون سخت بوده؟ اول باید با خودکار یا مداد کلی طراحی کنید روی کاغذ؛ بعد روی پوست سیب زمینی  یاپرتغال و سیب و ...  البته با همون قلم و نیدل روی اینا انجان بدید؛ بعد روی صورت مدل قرینه سازی رو تمرین کنید و کم کم شروع کنید کار با قلم،

فیبروز از بقیه انواع تتو راحت تره ریسکش کمتره، مثلا تتو چشم ! اگه خدای نکرده دستتون بلغزه

یا مثلا تتو ابرو اگه غیر قرینه بشه ریموو کردنش واقعا سخته

فیبروز خوبیش اینه که دائم‌نیست و زیبایی طبیعی داره

ولی اول تا جاییکه میتونید تمرین کنید که دستتون راحت و روون بشه؛ توی قرینه سازی مشکل دارید یا طراحی؟

رو پوست مصنوعی تمیرین میکنم ولی رو دست مربی نگاه کردم کلا طرز زدن رو پوست طبیعی با مصنوعی فرق داره☹

نگران نباشید فعلا روی پوست مصنوعی تمرین کنید بعد روی مدل زنده با نظارت مربی که انجام بدید ترس و استرستون‌میریزه؛ مطمئنا کاملا حرفه ای میشید، چون تا حالا انجام ندادید فکر میکنید که مشکله ؛ ولی از پسش برمیاید کافیه فقط یکبار انجامش بدید، من‌ خودم همینطور بودم

نگران نباشید فعلا روی پوست مصنوعی تمرین کنید بعد روی مدل زنده با نظارت مربی که انجام بدید ترس و استر ...

من دو جلسه کلاس رفتم مردیم میگه مدل بیار انجام بدیم من میترسم خراب کنم . به مربی گفتم زوده بزار بیشتر بیام کلاس