2777
2789
عنوان

بتا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 36 پست
باور کن آز منفی بود بی بی منفی بود رفت آمپول زد بازم نشد دیگه دکتر گفت برو سونو بده شاید کیست د ...

ببخشید اذیتت میکنم اما میدونی روز چن ازمایش داد؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی جونم گلم درکت میکنم من خودم وضعیتم از شما بدتر باشه بهتر نیست چون دو سه ساله یه چشمم اشکه یه چش ...

ینی بخدا قسم با تموم وجودم دلم واس امسال خودم ک سالهاس منتظرن کباب شد همش میگم حالا من با دارو س ماهه بقیه چی بقران از ساعت ۵ بکوب فقط دارم اشک میریزم 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
ببخشید اذیتت میکنم اما میدونی روز چن ازمایش داد؟

خواهش میکنم

درکت میکنم حق داری

عزیزم نمبدونم روز چندم بود

چون الان دخترش ۴ سالشه

الهی تا قبل عید باردار بشی

انقدر حالت تهوع داشته باشی که نتونی آجیل و شیرینی بخوری 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ینی بخدا قسم با تموم وجودم دلم واس امسال خودم ک سالهاس منتظرن کباب شد همش میگم حالا من با دارو س ماه ...

ناراحت نباش گلم ان شالله به همین زودیا یه کوچولوی ناز خدا میزاره تو اغوشت

اگه جفتتون سالمین خداروشکر کن و امیدتو از دست نده 💚🌱

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
خواهش میکنم درکت میکنم حق داری عزیزم نمبدونم روز چندم بود چون الان دخترش ۴ سالشه الهی تا قبل عید ...

فداتشم ایشالا قلبیم پارتی اورییم پارتی 😔

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
چرا وضعیت تو چیه 

همسرم اسپرمش ضعیفه و کم تحرک

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ینی بخدا قسم با تموم وجودم دلم واس امسال خودم ک سالهاس منتظرن کباب شد همش میگم حالا من با دارو س ماه ...

عزیزم

باور کن به زودی باردار میشی

حالا ببین

تو عید بارداری 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یدونه سوالم بپرسم ببخشیدا 

مامانم میگه مرد مثلا اگه قوی باشه اب منی باید سفت باشه میگه مثل دماغ🤣🤣 بعد توروهدا ببخشیدا مت اصلا دقت نکردم فقط وقتی میریزه داخل بعد بیست دیقه اینا ک میرم دسشویی مث اب بدون چسبندگی زودی میریزه بیرون اصلا سفت نیس شله 

میگم شاید چون داخل میمونه شل میشه؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
همسرم اسپرمش ضعیفه و کم تحرک

ینی درست نمیشه؟

دکتر همسر منم بعم گف اگ تا بهمن حامله نشی براش ازمایش اسپرم نوشت 

ک حالا من اینجوری بلاتکلیفم ملوم نیس بشم نشم چیکار کنم

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
ینی درست نمیشه؟ دکتر همسر منم بعم گف اگ تا بهمن حامله نشی براش ازمایش اسپرم نوشت  ک حالا من ا ...

متاسفانه مشکل اسپرم درمان کاملی نداره یه سری دارو تقویتی مصرف میکنن ولی اثرش موقته

شما هم به نظرم زودتر برید ازمایش اسپرم بدین خیالتون راحت شه

متاسفانه مشکل اسپرم درمان کاملی نداره یه سری دارو تقویتی مصرف میکنن ولی اثرش موقته شما هم ...

الان اگه پریود شم حتما میفرستم بره ازمایش 

هزینش چقدره میدونی؟

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿