2777
2789
عنوان

بتا منفی

258 بازدید | 36 پست

بچه ها فردا ۱۳ روزه ک تاخیر دارم چیکار کنم س تا بی بی متفی بود دوتاش بعد ی ساعت ی کوچولو هاله انداخت امروزم رفتم ازمایش بتا ۱ بود جیکار کنم الان تو تاپیکای قبلیا خوندم واس بعضیا بعد از ۳۰ روز نشون داده کاملا گیج شدم میترسم برم امپول بزنم ی وقت بچه باشه انقد حالم بده چون خیلی مطمئن بورم حاملم .

دلمم ننیاد برم پیش دکترم ۲۰۰ تومن پول ویزیت میگیره 

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿

عزیزم

آمپول بزنی

میگن باردار باشی

جای بچه محکم تر میشه

صبر کن

شاید لقاح دیر انجام شده

یک هفته دیگه صبر کن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم هر چی بود بعد ۱۳ روز مشخص میشد دیگه وقتی بیبی و بتا منفی شده پس باردار نیسی..

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

امپولی که میزنن پریود شی ن تنها برای بچه ضرر نداره بلکه جاشو محکم میکنه 

ولی عزیزم شما باردار نیستی زودتر پریود شو که اقدام کنی برای ماه بعد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

جاری خودم از و بی بی منفی بود

آمپول زد

بازم نشد

دقیقا ۱۰ هفته ش بود

متوجه شد بارداره 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بس ینی برم بخرم امپولو ؟ اسمش پروژستزون بود ؟

صبر کن

یک هفته دیگه بشه

عحله نکن 

عزیزدلم هر چی بود بعد ۱۳ روز مشخص میشد دیگه وقتی بیبی و بتا منفی شده پس باردار نیسی..

میدونی من ی سالو خورده ای بدون دارو اقدام کزدم نشد اما اون موقع برام مهم نبود اما الا سه ماهه ک با دارو اقدام میکنم نمیشه خیلی ناراحت میشم مخصوصا امروز چون اون دوتا بی بی بعد ی ساعت هاله انداختن ی جورایب مثلا مطمئن بودم حاملم وای خدا وقتی گف بتا یک هس بخدا دلم واس خودم سوخت چون طرف با خنده گف گفتم شوخی میکنی ارع گف ن چ شوخی ای با چ مصیبتی اوموم خونه از اون موقع چشمام خود ب خود اشکه ک میاد خیلی حالن بده بمیرم واش کسایی ک خیلی ساله مناظرن بمیرم 😔

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
نمیدونم عشقم نمیدونم گیج شدم کلا 

باور کن

آز منفی بود

بی بی منفی بود

رفت آمپول زد

بازم نشد

دیگه دکتر گفت برو سونو بده شاید کیست داری

دید بارداره😍

میدونی من ی سالو خورده ای بدون دارو اقدام کزدم نشد اما اون موقع برام مهم نبود اما الا سه ماهه ک با د ...

الهی جونم گلم درکت میکنم من خودم وضعیتم از شما بدتر باشه بهتر نیست چون دو سه ساله یه چشمم اشکه یه چشمم خون🥺😢چون من امکان نداره طبیعی باردار شم…

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️