2777
2789
عنوان

یه اسکرین شات کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 101 پست
من بودم دیگه بهش فکرم نمیکردم ادم باید با سه مرد متشخص باشه که حداقل اگه جوابش منفیه هم یجور مودبان ...

همششش یه کافی نتیه

فکر کرده دکتره پسره ی گراز

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
حتنا خبرم کن، من فردا برم یه سیم کارت نو بگیرم حساب این  کاکاسگو بزارم کف دستش

باشه داداش فردا عنوان تاپیکم همینه

تگت هم میکنم بیاو🙂

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل اینه این بشر نه از سرم میفته نه از چشمم چجوری حرصش بدم ی کوچولو راهنمایی کن توروخدا😂😐

مثلا از مغازش رد میشی یه هنزفری بزار گوشتو آدامس بجو و سرتو کن تو گوشیت

یا مثلا بلاکش کن از همه جا

یا الکی مثلا داری با یکی میحرفی نیشتو باز کن از جلوش رد شو  اینچیزا دیگه

همششش یه کافی نتیه فکر کرده دکتره پسره ی گراز

حالا طرف توباز یه  کافی نتی داره طرف منکه قد خره خان سن داره ولی هنوز جیره خوره باباشه چی بگم

والا خدا خودش حتما یه چی میدونه که دل اینو نرم نمیکنه،، وگرنه باید پول شارژو اسنپشم من بدم،، گدای شو جمعه😒

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
باشه داداش فردا عنوان تاپیکم همینه تگت هم میکنم بیاو🙂

باشه مرسی 

ایشالا خوش خبر باشی 

من غردا یا ایوریش میکنم یا اووری 

در هرصورت خودمو خلاص میکنم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
حالا طرف توباز یه  کافی نتی داره طرف منکه قد خره خان سن داره ولی هنوز جیره خوره باباشه چی بگم ...

دقت کردی با همه ی این غرغرایی که میکنیم

بازم عاشق همین اسکلاییم؟

این بده

همششش یه کافی نتیه فکر کرده دکتره پسره ی گراز

اتفاقا میتونی بری مغازش بنظرم 

ولی اوسکول نشی نیشتو باز کنی با ذوق بری نه

خیلی با اعتماد به نفس انگار که از دماغ فیلم افتادی بگو فلان فیلمو برام بریزیدددد لطفا بعدم روتو برگردون و با گوشیت الکی بحرف و ریز بخند بعدم بدون تشکر بیا بیرون 

باشه مرسی  ایشالا خوش خبر باشی  من غردا یا ایوریش میکنم یا اووری  در هرصورت خودمو ...

همچنین من 

حرفای دوستمو بشنوم میام همه چیو بهتون میگم

بعدشم جوری فراموشش میکنم که خودمم یادم نیاد وجود داشته(آره ارواح ننم) 

دقت کردی با همه ی این غرغرایی که میکنیم بازم عاشق همین اسکلاییم؟ این بده

دقیقا وسط همه این فحشا و بدوبیراهایی که بهش میدم  هی میرم صفحه چتمو نگاه میکنم ببینم جوتب نداده😑😑😑

خدایا منو خر کن هم خودتو خلاص کن هم بقیه رو

اتفاقا میتونی بری مغازش بنظرم  ولی اوسکول نشی نیشتو باز کنی با ذوق بری نه خیلی با اعتماد به ن ...

شاید باورت نشه ولی تمام مدت همینطوری بی ذوق و مغرور میرفتم مغازش

یه ذره هم اسکل بازی در نمیاوردم

آخههههههه رفتیییی گفتیییی دوسششش داریییی

با فرغوننن خاک بر سرت کنن ایشالا

دقیقا وسط همه این فحشا و بدوبیراهایی که بهش میدم  هی میرم صفحه چتمو نگاه میکنم ببینم جوتب نداده ...

🤣🤣وای منم دهن این شاتارو گاییدم🤣🤣

همچنین من  حرفای دوستمو بشنوم میام همه چیو بهتون میگم بعدشم جوری فراموشش میکنم که خودمم یادم ...

من ۹ساله درگیرم،، نه میتونم فراموشش کنم نه میتونم یه غلطی کنم که جذبش کنم 

یعنی فردا بشه من دق این ۹-سالو از پشتش درمیارما 

یعنی باید چشممو ببندم دهنمو وا کنم، هرچی از دهنم دراومد بارش کنم بعدشم بلاک و فراموش الی الابد

🤣🤣وای منم دهن این شاتارو گاییدم🤣🤣

چند سالته بچه کجایی؟؟؟؟ 

بیا بریم با با غل وزنجیر خودمونو ببنیدم به دریچه فولاد امام رضا شاید فرجی شد 

من ۹ساله درگیرم،، نه میتونم فراموشش کنم نه میتونم یه غلطی کنم که جذبش کنم  یعنی فردا بشه من دق ...

همچنین من🙂

فردا میرینم بهش واقعا 

ینی واقعاااا میرینمااااا

بهتونم اسکرین میدم

هرچی بگم حقشه پسره ی لجن گوه

میگم حالا... 

برینم بهش فکر میکنه هنوز درگیرشم یا نرینم بهتره؟

چند سالته بچه کجایی؟؟؟؟  بیا بریم با با غل وزنجیر خودمونو ببنیدم به دریچه فولاد امام رضا شاید ...

پونزده سالمه بچه ی کرجم

البته اصالتم عرب خوزستانه

داداش ما رو ببرن اوین بازم من درصدی از فرجو تو زندگیمون نمیبینم😂🤣💔