2777
2789
عنوان

یه اسکرین شات کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 101 پست
شاید باورت نشه  ولی خودمم اینو میدونم آمارشم از همه رفیقاش دارم ن رل داره ن دنبال لاشی بازی ...

هرجا دیدیش نگاهشم نکن

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.
حالم خیلی بده همینطوریشم حالم بد بود هزارتا مشکل خانوادگی و مالی و روحی روانی داشتم اینم اضافه شد.. ...

عزیزممم...

حالتو درک میکنم منم قبلا تو این موقعیت بودم با یه بی شعور . الان بعد از گذشت چند سال میگم اون چه 💩ـی بود واقعا

تیکر رسیدن به هدفمه، نه بارداری.🌿 I was lost within the darkness but then I found him... 🥹🥲👩‍❤️‍👨 من خوشبخت ترینم که تو رو دارم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا بغلم دختر. 

فدات

حالا میگی چیکار کنم؟🙂

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
منو چی میگی هرروز به خاطر مدرسه باید از کنار مغازش رد شم نگاش نکنم🙂💔

منم شرایطم دست کمی از تو نداره، امشب خونشون بودم دریغ از یه نگاه 

اونوقت نمیدونم من جرا هر گازم گرفت براش پیام دادم 

خدایا منو جهت عبرت همگان تبدیل به خر کن

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
هرجا دیدیش نگاهشم نکن

اصلا... 

حس میکنم بدجور رید بهم.. 

طوری که دیگه حتی به خودم اجازه نمیدم برم مغازش یا یه نگاه کوتاه بهش بندازم

ولی دوسش دارم🙂💔

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..
فدات حالا میگی چیکار کنم؟🙂

تو فقط کنجکاو اون آدم بودی.. می خواسی یکم وارد دنیای اون بشی و بشناسیش اما نشد... 

گذر زمان حل میکنه همه چیز رو 

انقد آدم ها میرن و میان که گاهی تو یادت میره یسری آدم هارو

برگرد و آرزو هایی که از دستت افتادن زمین رو بردار. 
منم شرایطم دست کمی از تو نداره، امشب خونشون بودم دریغ از یه نگاه  اونوقت نمیدونم من جرا هر گاز ...

🙂خسته شدم ب خدا کم پسر دورم نیس ولی گیر یه احمق بیشعور افتادم ایشالا بترکه راحت شم🙂

اصلا...  حس میکنم بدجور رید بهم..  طوری که دیگه حتی به خودم اجازه نمیدم برم مغازش یا یه ...

منو تو رو بخاطر این حجم از بی عار بودن و حقیر بودنمون باید حلق آویزمون کنن

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
عزیزممم... حالتو درک میکنم منم قبلا تو این موقعیت بودم با یه بی شعور . الان بعد از گذشت چند سال میگ ...

چرا از چشمم نمیفته پس؟ 

یه سوال چندسالته و چند سالشه؟

15

20

🙂خسته شدم ب خدا کم پسر دورم نیس ولی گیر یه احمق بیشعور افتادم ایشالا بترکه راحت شم 🙂

دقیقا داری منو توصیف میکنی 

یکی هست که هذچی کم محلش مسکنم وجوتبشو نمیدمو باهاش بد خرف میزنم بیشتر میاد سمتمو پیام میده وابراز دلتنکی میکنه 

ولی این گوسفند حتی نگامم نمیکنه، کفارات😒

تو فقط کنجکاو اون آدم بودی.. می خواسی یکم وارد دنیای اون بشی و بشناسیش اما نشد...  گذر زمان حل ...

:))))))

منم شرایطم دست کمی از تو نداره، امشب خونشون بودم دریغ از یه نگاه  اونوقت نمیدونم من جرا هر گاز ...

بچه ها یچی بگم بهتون از تجربیات خودم و دیگران

پسرا هرچقدر کم محلی و بی اهمیتی ببینن از یه دختر بیشتر جذبش میشن اینو خودم به عینه دیدم 

ولی اگه یه دختر خودشو براشون کوچیک کنه یا پیشقدم شه،پیشنهاد بده پسره براش تره ام خورد نمیکنه فک میکنه چ عنیه

منو تو رو بخاطر این حجم از بی عار بودن و حقیر بودنمون باید حلق آویزمون کنن

++++++