2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

173 بازدید | 5 پست

سلام دوستان راستش امشب سوار اوتوبوس بودم بعد یهو سرمو بردم بیرونو نگاه کردم یهو احساس کردم ماشینا به سمت عقب میرن چند بار نگاه کردم ولی همینطور صدای شوارم زدم گفتم ببین گفتم خیالاتی شدی بعل یهو دیدم دارن جلو میرن چرا اینجوری شده بودم😅😅😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییی ما یه شب داشتیم تو خیابون راه می‌رفتیم بعد یه جا تاریک بود دوتا مرد هم داشتن حرکت میکردن 

منم حواسم بهشون نبود یهو آجیم گفت مامان این دوتا آقا دارن میان یا دارن میرن 🤣🤣🤣🤣🤣

یهو نگاشون کردم دیدم واقعا انگار دارن میان درحالی که داشتن میرفتن🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
نه اوتوبوسع چجوری سرمو کنم بیرون همینجور داشتم نگاه میکردم😅

ما میگیم شب افتاده سرت 

منم گاهی اینطور میشم همه جیو برعکس میبینم

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁