2777
2789
عنوان

تا حالا اسنجور ضایع شدین؟😭😭😭

278 بازدید | 18 پست

سر شب رفتم جایی که شدیدا رودروایسی داشتم

افراد غریب بودن محیط هم جدید بود

از در ک رفتم داخل شروع کردم سلام علیک کرذن

صدام میلرزید ضربان قلبم زفته بود روی هزار

عرقم زده بود و‌میخاستم گریه بشم

پنج دقیقه ای طول کشید تا خودمو جم و جور کنم ولی همه متوجه استرسم شدن😞😞😞خیلی حالم بده خجالت میکشم

هیجوقت اینجور بی اعتماد بنفس و داغون نبودم

نمیدونم چرا اینجوری شدم خاک بر سرم😭😭😭

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاها اینجوری میشم وارد ی جایی ک میشم بیست نفرو صد نفر میبینم😞

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من اضطراب اجتماعی دارم و همیشه اینطورم زشت نشده خودتو نباز، پیش میاد برای خیلیا 

بخدا از اون‌موقه ی حال بدی دارم ک حد نداره

سریع بعدش باهاشون صمیمی شدم ولی همون پنج دقیقه واقعا زشت شدم😭

مطمئن باش کسی نفهمیده

تو چون خودت از حال خودت خبر داشتی اینجوز فک میکنی

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
واقعا؟😞

چیزی نیس ک عزیزم💕 

خجالت ممکنه پیش بیلد تو جمع 

سعی کن کار کنی رو خودت 

خجالت نداره💕

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
چیزی نیس ک عزیزم💕  خجالت ممکنه پیش بیلد تو جمع  سعی کن کار کنی رو خودت  خجالت ندا ...

بخدا هیچوقت اینجوری نبودم اولین بار بود

لعنت😞

بخدا از اون‌موقه ی حال بدی دارم ک حد نداره سریع بعدش باهاشون صمیمی شدم ولی همون پنج دقیقه واقعا زشت ...

نه بابا اون پنج دقیقه کل زندگی منه اصلا هم زشت نیست، خاطره شده بهش بخندی اصلا، همینم که اینجوری درگیرت کرده از اعتماد ب نفس پایینه ها :(

بخدا مردم انقد دغدغه دارن اصن فک نمیکنن و یادشونم نمیمونه خیالت راحت 

نخطه.
برو خداتو شکر کن سوتیت در همین حد بوده من رفتم مراسم ختم خاله ی همسرم دور تا دور آدم نشسته بود خیلیا ...

😂😂😂😂

وای عزیزم ببخشید خندیدم

ولی من خیلی شرایط بدی بود واسم

هعییی

نه بابا اون پنج دقیقه کل زندگی منه اصلا هم زشت نیست، خاطره شده بهش بخندی اصلا، همینم که اینجوری درگی ...

اره اعتماد بنفسم داغونه

😂😂😂😂 وای عزیزم ببخشید خندیدم ولی من خیلی شرایط بدی بود واسم هعییی

خداروشکر که خندیدی تعریف کردم حال و هوات عوض شه بهش فکر نکن برای منم زیاد پیش اومده از وقتی اعتماد به نفسمو بالا بردم دیگه تکرار نشده