2777
2789
عنوان

دروغ به شوهر

278 بازدید | 20 پست

سلام دوستم غروب زنگ زد گفت به شوهرم گفتم تو بانک یک میلیارد پول داریم در صورتی که اصلا پول نداریم الان شوهرش بهش فشار آورده که موجودی بگیر من ببینم چقدر پول داریم میگفت نمیدونم چجوری بهش بگم شما جای دوستم بودین چجوری به شوهراتون میگفتین؟ دوست دارم کمکش کنم ولی نمیدونم چجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولارو چیکار کرده پس؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یعنی چی. پتانسیل جمع شدن چنین پولی بالاخره باید بوده باشه که بگه یه تومن داریم. از راه هوا که نمیشه گفت داریم. خب شوهره نمیگه از کجا؟ اگر هم چنین پولی رو داشتن، چی کارش کرده که دیگه ندارن؟

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

یاد یه بنده خدایی افتادم شوهرش پول میداده زنه پس انداز کنه واسه خونه بعد از چند سال شوهره خوشحال برن خونه بگیرن زنه میاد میگه نمیدونم پولا چی شدن خودم میخواستم بگیرم خونه دادم به یکی پولامو برد 😂انگار میخواد ای دروغو به خورد بچه بده 

خدا عالمه با پولا چیکار کرده 😑

میگفت نمیدونه تو حساب دوستم بود

نمیشه آخه مگه اینکه واقعا این پولو داشته باشن و خانم چیزی خریده باشه

نمیدونم واقعا حالا هم چیزی نشده بگه شوخی کردم و تمام البته این ساعت شب حتما همدیگه رو دیدن و در موردش حرف زدن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
وا مگ شوهرش خبر نداره چقد پول دارن پول کمی نیس ک یا اصلا دوستت چرا باید الکی بگه  شفاف بگیید& ...

میگفت کم کم بهم داده منم خرج کردم شوهره فکر کرده پس انداز میکنه الان پولو میخواد چیزی نداره