2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقت گوش دادین؟ برام میفرستین عزیزم کانالو

عزیز دلم بستگی به باورت داره اگه واقعا باور داری مطمئن باش زودتر از اونی که فک میکنی نتیجه میگیری گذاشتم بالا 

فقط اجازه بدین من تاکید ها رو بفرستم که وقت اشتباه نکنید 

🎀

ارع تل دارم ..اگر میتونی کمک کنی ممنونت میشم🥺🥺🥺چون من جزوه هامو تو واتساپ فرستادن برام باز نمیشه ...

خب تل برات الان میاد؟

اگه میاد این کانالو سرچ کن

pronet_club

بعد تو قسمت پیمای اخرش اینو پیدا کن

هم برنامشو گزاشته که نصب کنی هم بکاپ ها و هم طرز استفاده ازشون رو

بوس

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
خب تل برات الان میاد؟ اگه میاد این کانالو سرچ کن pronet_club بعد تو قسمت پیمای اخرش اینو پیدا کن ...

من تل طلایی دارم بزار ببینم پروک.سی اش وصل میشه ..

مررسی عزیز دلم

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
این همونه ک گفتی از رایگانش نتیجه گرفتی؟

یس

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
من تل طلایی دارم بزار ببینم پروک.سی اش وصل میشه .. مررسی عزیز دلم

قربونت برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز