خسته شدماز دست کاراش دلم خوش بود رفته نفس میکشم از کاراش دویاره برگشته خون به دل من که هیچ به دل همه میکنه خواهش میکنم یا زن دوم نشید(چه زن مرده چه زن دوم )یا آدم باشید چرا فکر میکنید خدا نیست بیاید بگم چه بلایی سرم آورده سر ما این چند سال چه چیزایی میگه
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
یکی مثل شما از زن بابا میناله یه زن بابا هم از بچه های شوهرش میناله...
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️ من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
مادرم فوت شده بود چهل روز بعد بابام با یه دختر ۳۷ ساله اهل یه شهر دیگه ازدواج کرد اومد تو خونمون یادم نمیره وقتی ازدواج کزدن منو و خواهرم همراه خواهرای دیگرمون مشهد بودیم وقتی برگشتیم دیدیم خونمون فرق کرده همه چی در عرض یه هفته تغییر کرده رنگ و بوی دکوری که مادرم چیده بوده همش تموم شد
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
مادر ساده پوش من کجا این خانم با هزاران لوازم آرایشی و لباس و... اینا مهم نبود تا اینکه همون روز اول مجبورمون کرد طبق اون بخوریم راه بریم بپوشیم
من دختر ۱۳ ساله بچه تع تغاری که انقدر لوس بودم حالا زیر دست زن بابا بودم حرصم میگرفت مادرم ۳۰ سال قناعت کرد اما یه شبه یه زن همه چی رو به باد داد خونمون کرد به نام خودش ماشین بابامو فروخت پولشو کرد خرج خوشگلی خودش