2777
2789

سلام گلم دکتر برای من نوشته میخورم وبجز اینکه لاغرشدم عوارضی نداش،البته دکترچون قند من ۱۶۰ بود نوشت شما میخوای سرخودبخوری؟؟؟

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دکتر برای لاغری نوشت  تاثیر داره خیلی یا نه؟

بله برای من که داشت،درکنارش رژیم هم بگیر وورزش کن انشالله نتیجه میگیری،ولی چون قند نداری مواظب باش قندت نیفته هروقت دیدی حالت بده سریع یه لیوان شربت بخور زود اوکی میشی

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
اوکی باشه عزیزم فداتشم ممنون❤

خواهش میکنم گلم،زنده باشی انشالله❤🌹❤