2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 170 پست

منکه چندباری که حرف دوست و دشمن شده جلوی مادرشوهرم گفتم من همیشه دعام اینه که خدایا دشمنام اگه هدایت میشن هدایتشون کن اگه نمیشن نظر بدشون برگردون توی زندگی خودشون 

به وضوح دیدم که مادرشوهرم از این حرفم حسابی به خودش اومده چون چندباری هم کاری که با من کرد و دقیقا همونا توی زندگی دختراش اتفاق افتاد و رنج زیادی خورده

چندبن سال تحمل کردم هر رفتاری رو اما چندسال اخیر هرکدومشون هرکاری کردن مثل خودشون جنگ راه انداختم ...

دقیقا،منم ب ناحق دارن میگن دزدی کردم، البته غیرمستقیم گفتن، ولی هربار دارن ناراحتم میکنن یجوری ک یعنی دزدم ک آبرومو ببرن،خیلی بهم میریزم نمیدونم چیکار کنم، همش میگم خدایا چرا باهام اینجوری میکنن، چرا جوابشونو نمیذی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب بود من تو باهم دوست میشدیم😂یکک گردانو حریف میشدیم منم مثل شماهستم اما فعلا کار به گیس کشی نک ...

منم انقد داد میزنم انقد ک طرف میگه خفه بشم 

بخدا ی جوری میکنم خونه رو سرم میزارم و تا حساب کار بیاد دستش

خاهرشوهر. ک جلوم مث موش

همچین نگاس میمنم خداشاهده مزمنم تپش قلب میگیره

اما پشت سرم کرم میریزه ها

منم انقد داد میزنم انقد ک طرف میگه خفه بشم  بخدا ی جوری میکنم خونه رو سرم میزارم و تا حساب کار ...

کلا عوضی هستن خاندان شوهر

الحق برازندشونه قوم الظالمین بودن!

پارسال ک روی واقعیشونو نشون نداده بودن براشون روز پدر و مادر خریدم بردم امسالل هیییچی نمیگیرم

یک روز چو شیر زیستن به سال زندگی گوسفندی می ارزد!
واااا ینی چی  چی میگن دزدی؟

چیای بی ارزش،شارجر،البته غیر مستقیما، مثلا مادرشوهرم گفت اینجا بود نیستش، بعد اون هروقت میرم خونشون اسم دزدی میارن،جوری ک میفهمم ب همه گفتن واقعا من دزدی کردم، بتوانم حرف بزنم میگن مگه ب تو بودیم، اینجوری کرم میریزن عوضیا

چیای بی ارزش،شارجر،البته غیر مستقیما، مثلا مادرشوهرم گفت اینجا بود نیستش، بعد اون هروقت میرم خونشون ...

وای شارژر چیزیه ک طرف ببره

اصلا ب خودت نگیر

اینطور ب خودت بگو ولس کن پیره ی چی میگه

اصلا ب خودت نگیر دختر

کلا عوضی هستن خاندان شوهر الحق برازندشونه قوم الظالمین بودن! پارسال ک روی واقعیشونو نشون نداده بود ...

اره لیاقت ندارن

اخر عقرب زیر قالی هستن

ببین من چ چیزایی دیدم تو زندگیم از دخالتاشون

ولی ی تنه 4 تاسون رو حریفم