2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه همه باید بهش احترام بدارن.میره دکتر باید هی زنگ بزنی حالشو بپرسی.مدام از خودش تعریف میکنه ...

عزیزم منم العان به چنین چیزی مبتلام شایدم بدتر تازه مادر سوهر من انقد حقه بازو باسیاست که اصلا متوجه نمیشی چی تو سرش میگذره به طاهر فکر میکنی خیلی با نماز وبا خداست ولی از اون دسیسه کارتی روزگاره با همین کاراشم دو تا عروس طلاق داده حالا افتاده به جون من حالا میخواد منو طلاق بده

واقعا؟

راستش خوب باشه و حق باهاش باشه درک میکنم و احترام میذارم ولی به ناحق دعوا راه بندازه دیگه هیچی... حتی اگ ازشوهرم کتک بخورم.چندبار ک حرفاتو بزنی حساب کار دستشون میاد حالا هرکی باشه وقتی ک حق باهات باشه و زوربگن اگه خوبن نباید مرض بریزی و اذیت کنی ک...مادرشوهرای خیلی خیلی سلیطه منظورمه

عزیزم منم العان به چنین چیزی مبتلام شایدم بدتر تازه مادر سوهر من انقد حقه بازو باسیاست که اصلا متوجه ...

واسه منم نماز اول وقتش ترک نمیشه.ولی با حرفاش اتیش میندازه به جونمون.خدا ازش نگذره.یه مفت خوره به تمام معناس.مدام در حال تیغ زدن شوهرمه

شوهرت کتکت میزنه؟

نه میگم اگه حق بامن باشه و بخاطر دعوا بامادرش منو بزنه مهم نیس مهم اینه وقتی مادرش ب ناحق اذیتم کنه و ازدلم درنیاره حساب مادرشو برسم.البته من هنوز مادرشوهرمو ندیدم میخوام نامزد کنم ولی فعلنه ک خوبه بعدا و خدابخیر کنه😂😂

کمتر باهاشون رفت وامد کن .کلا دوری ودوستی راه بنداز تو خونت حرفشون پیش اومد حرف عوض کن دعواپیش نیاد 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت