2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم

238 بازدید | 16 پست

واسه اولین بار آخر دی میاد شهرمون از شیراز میاد 

داداشش که نامزدمه(بخونید همونی که ممنوعه😂 اینجاست

گفتم اومد ببینتم چیزی براش بگیرم ؟ اگه آره چی بگیرم

خیلی دختر خوب و مهربونیه ۵ سالی از نامزدم بزرگتره ۲۶ ایناس

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من بودم چیزی نمی گرفتم. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بودم چیزی نمی گرفتم. 

احسنت چه امضایی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
احسنت چه امضایی

❤❤❤

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اون بزرگتره و میاد دیدن شما ، قرار بر هدیه باشه  ایشون باید بگیره برای شما  صبر کن اگه چ ...

دیدن من نمیاد نه واسه یه کار دیگه میاد 

ولی گفتم اگه دیدمش و رفتیم بیرون دوست پسرم قرار گذاشت واسش چیزی بگیرم یا نه؟ 

مرسی از نطر حقت 

اون بزرگتره و میاد دیدن شما ، قرار بر هدیه باشه  ایشون باید بگیره برای شما  صبر کن اگه چ ...

شهرمون تهرانه سوغات نداریم😂

نه عزیزم ب این هول بودن نمیگن . بهش میگن احترام

میدونی از چیش خوشم اومد

به داداشش گفته بود با هر دختری بودی به چشم امانت بهش نگاه کن و آسیب نزن بهش

واسه همین گفتم چیزی براش بگیرم یا نه 

دیدن من نمیاد نه واسه یه کار دیگه میاد  ولی گفتم اگه دیدمش و رفتیم بیرون دوست پسرم قرار گذاشت ...

نه نگیر ، میدونم که شما از روی علاقه و احترام میخای هدیه بدی بهش 

ولی دلایلشو بهت گفتم ، هیچی نخر

و حتی اصرار به دیدار نداشته باش 

بزار اگه دیداری بوجود اومد از طرف اونا درخواست بشه