الان کلاس هشتمم و ۱۵ سالمه و کودک درونم یکم زیادی فعاله🤣 ولی نمیدونم چرا واقعا اینطوری فکر میکنن بعد ی مشکل دیگ اینه ک زیاد خیال پردازی میکنم مثلا میشینم ی سریال میبینم بعد تو ذهنم نقش اصلی خودمم و اونجور ک دلم میخواد میسازم سریالو بعد از فکر میام بیرون میبینم شب شده خیلی بده
خانوادم بیشتر ازم انتظار دارن چون تو فامیل دخترا هم سن من خیلی خودشون میگرن مامانم همش میگ کی میخوای ...
بیخیال بابا خیلیم خوبه که هنوز کودک درونت فعاله ادم باید روحیش شاد باشه باحال باشه
منم ۲۲ سالمه هنوز انگار تو۱۵ سالگیم دارم زندگی میکنم😐💔
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
چون تو این بازه تا ۱۸ تقریبا فرضیه سازی شکل میگیره که ساعت ها به ی موضوع فکر میکنی و خودت شکل میدی اونو
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️