2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی هست؟

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
عزیزم مهم اینه اون انرژی منفی از بین بره و به اون چیزی که می‌خواهی فکر کن

خوب چطور خودت انجام دادی؟ آخه مراحل داره رنگ شمع مهمه ساعت داره

کاش میشد بشی🖤💔
خوب چطور خودت انجام دادی؟ آخه مراحل داره رنگ شمع مهمه ساعت داره

شمع سفید من استفاده کردم گفت واسه همه چی خوبه من جواب هم گرفتم بازم میخوام انجام بدم

باید باور داشته باشی فقط و فقط همین

شمع سفید من استفاده کردم گفت واسه همه چی خوبه من جواب هم گرفتم بازم میخوام انجام بدم باید باور داشت ...

عزیزم میشه درخواست دوستی بدم قبول کنی؟

کاش میشد بشی🖤💔
ببه عزیزم

دوستم سلام

مقدور هست روش انجامت رو برای منم بگی

میشه با شمع تراپی اختلاف مامانم و همسزم خوب شه و باهم آشتی کنن؟

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
سلام عزیزم میشه بگید چجوری شمع تراپی انجام دادید نتیجه گرفتید

عزیزم من تخصصی نمیکنم همینطوری یه شمع روشن کردم کنارش نشستم انرژی منفی ام از بین رفت باور داشته باشی تاثیر داره