2777
2789

تولدت مبارک و امیدوارم به آرزوهات برسی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

عزیزم😃😍 تولدت مبارک قربونت برم👭😊 ۱۲۰ ساله بشی و به همه آرزو های قشنگت برسی ❤

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مباااااااارمه 😍😍الهی جشن۱۰۰ سالگیت نمیشناسمت اما اگه مجردی الهی خوشبخت بشی و بچه هات سالم و سلامت و صالح اگه متاهلی امیدوارم هر گره کوری تو زندگیت هست مثل معجزه باز بشه و شوهرت عاشقت باشه و در بین مردم عزیز باشی و از چشم بد به دور🌷🌷🌷🌷🌷🌷

مباااااااارمه 😍😍الهی جشن۱۰۰ سالگیت نمیشناسمت اما اگه مجردی الهی خوشبخت بشی و بچه هات سالم و سلامت ...

چقدر دعات قشنگ بود آرامش گرفتم برا زندگیم دعا کن امروز کادوی بدی گرفتم از شوهرم(تایپیک قبلیم).... :)

ای جان تولدت مباارک اون استیکر ناراحتی دیگه چرا حداقل امشب و به هیچی فکر نکن کی یادشون نبود، کی ...

مرسی عزیزدلم استیکر ذووق بود 😂

دقیقاً دارم همین کارو میکنم ولی کادوی بدی خیلی بد گرفتم...:)چقدر من قوی شدم که هنوزم دلم خوشه

مرسی عزیزدلم استیکر ذووق بود 😂 دقیقاً دارم همین کارو میکنم ولی کادوی بدی خیلی بد گرفتم...:)چقدر من ...

تایپکت رو خوندم

بسپارش بخدا 

تا جایی که میشه فعلا به بچه دار شدن فکر نکن  هم خودت سنی نداری هم شوهرت عاقل نیست دیدی نمیشه تحمل کرد جدایی در اون صورت بهترین گزینه هست

روابط خانوادگی مهمتره یا جون و جوانی تو؟ 

پشت سر همه آدمها حرف هست زن و مرد و مطلقه و مجرد و متاهل هم نداره

بمون و زندگیت رو بساز

نشد زندگی همش ازدواج و شوهر نیست

خدا دل گرفته ات رو شاد کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز