2777
2789
عنوان

صداهای عجیب

370 بازدید | 16 پست

بچها من چند مدت پیش از سقفمون صدای دوییدن میشنیدم ،خیلی باسرعت بود این صدای دوییدن و انگار صاحب صدا وزن سنگینی داشت که صدای بلندی تولید میکرد از جایی که ما طبقه چهارم هستیم امکانش هست گربه بیاد و با سرعت  رویه سقف حداقل پنج الی شش دفعه متوالی بدوعه ؟تجربه همچین صدایی از سقف داشتین؟

کسی بالا سرتون نیست ؟

گربه انقدر سنگین نیست 

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه ما که چهارمیم پایینی ها می دون اما انگار رو سقفه :/

تو روز سقفو چک کنین کافیه یه بطری مونده باشه صداش چند برابر میاد پایین. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ما طبقه اخریم،اره گربه اصلا انقد نیس وزنش،بعضی اوقات میترسم و فکرای عجیب غریب میکنم

چه ترسناک نمیدونم والا

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

يكي از دوستام كه خونه شون از اين آپارتمان هاي 10 واحدي بود ميگفت يكي از اهالي ساختمان پسرش معتاد بوده . هميشه از طبقه ي اول ميومده طبقه آخر . ميرفته تو پشت بوم مواد ميكشيده . چند بار تو پاگرد آخر راه پله ديدن داشته مواد ميكشيده . چند بار شب ها ديدن با آسانسور از طبقه اول اومده طبقه ي آخر و رفته تو پشت بوم . حالا شايد تو ساختمون شما هم يه نفر معتاد باشه .