2821
2789
عنوان

هی بابااا 😏

92 بازدید | 3 پست

شوهرم بهم گف پاشو برو فلان چیزو بیار برام از تو اتاق منم تازه از کارای خونه و اشپزخونه خسته بودم نشسته بودم گفتم خب برو همونجا کارتو انجام بده بیا من برم مام زیر بغلتو بیارم بزنی و باز ببرم اتاق واقعا خسته بودم بعد با حالت طلبکارانه کلی نگام کرد اخرش با کنایه و عصبانیت بلند شد گفت واقعا هیشکی مث مادر خود ادم نمیشه و رفت تو اتاق و برگشت و منم اخم کردم نگاش نمیکنم یه کلمه بگه میگم پاشو برو خونه مامانت.. چی بگم 🙄🙄

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

😂😂 ولش کن سخت نگیر ‌ . بش بگو حالا گریه نکنی بچه ننهههههه.

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂 ولش کن سخت نگیر ‌ . بش بگو حالا گریه نکنی بچه ننهههههه.

اخه این ینی من ک این همه براش حون کندم نادیده میگیره عین بی احترامیه چون این چیزا بیننون نداشتیم اولین باره

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه این ینی من ک این همه براش حون کندم نادیده میگیره عین بی احترامیه چون این چیزا بیننون نداشتیم اول ...

منم شوهرم میگ  و همیشه مقایسه میکنه .

من عین خیالم نیس چون پسرا مامانی ان . تازه وقتی ازدواج میکنن میفهمن مادر دارن 😥😥  شاید بازم تکرارکنه گل  ولی تو کارخودتو بکن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست