2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش خیلی درد داره؟

بعد چی ؟ ببین شکمتو چند بار فشار میدن اون خیلییییی درد داره اما بعدش که بری تو بخش سرم داری که مسکن توشه همون روز اول میخوای پاشی و راه بری یه کم درد داری اما همشون قابل تحمله 

الان کسی رو بی هوش نمیکنن مگر در موارد اورژانسی

ولی بیمارستان آتیه شهرک غرب سالهاست که بیهوشی کامل انجام میده

من دوبار اونجا سزارین شدم

و اگه خدا بخواد برای سومی هم میرم همون بیمارستان

بعد چی ؟ ببین شکمتو چند بار فشار میدن اون خیلییییی درد داره اما بعدش که بری تو بخش سرم داری که مسکن ...

من سزارین شدم اطرافیانمم میگن که شکمو فشار میدن و دردشون اومده بود 

آخه من اصلا یادم نمیاد بعد از ۴۰ دقیقه که بردند بخش هم یادم نمیاد شکمم روفشار داده باشن 

روز بعدش هم فقط پانسمان رو عوض کردن 

من سزارین شدم اطرافیانمم میگن که شکمو فشار میدن و دردشون اومده بود  آخه من اصلا یادم نمیاد بعد ...

شاید بی هوش بودی یا خواب بودی چون مال منو ۳ بار فشار دادن هم همونجا تو اتاق عمل . هم از ریکاوری میخواستن ببرن بخش اونجا هنوز یه کم بی حس بود دردش کم بود . بعد تو بخش که بردن قبل از اینکه بچه رو بیارن شیر بدم باز فشار دادن . دیگه بی حس نبود یعنی مردم هوار میزدم بسه خیلی بد بود تو عمرم انقدر درد نداشتم 

شاید بی هوش بودی یا خواب بودی چون مال منو ۳ بار فشار دادن هم همونجا تو اتاق عمل . هم از ریکاوری میخو ...

عزیزم یکم راجب‌ جو اتاق عمل بگو من خواهرم اولین بار میخواد سزارین شه تاالان تجربه نداشته استرس داره یکم میگه میترسم اونجا یه حرفی بزنن مثلا میخوان شکم اینارو ببرن بشنوم غش کنم😂

عزیزم یکم راجب‌ جو اتاق عمل بگو من خواهرم اولین بار میخواد سزارین شه تاالان تجربه نداشته استرس داره ...

ببین تو سرمش داروی خواب میزنن هیچی نمیفهمه من دو تا فیبروم داشتم که اونا رو هم در اوردن عملم زیادتر طول کشید کلا خواب بودم تا صدام کردن و پسرمو دادن بغلم . واسه من که این طوری بود بی حسی بودم اما خواب اور هم بهم زده بودن