2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر برای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست
پس همین کارو بکن .اگرم به روت اورد که چرا پول ندادی با خنده و شوخی بگو ماماان جون ای کاش زودتر کادوت ...

اخه واقعا رسم نداریم مبالغ زیاد بدیم برای تولد خودم که ده دی بود ۲۰۰ت داد منم فوقش بهش یا۲۰۰ت میتونم بدم یا یه چیزی بردارم که صد البته اون بلوز بیشتر به نفعش بود تا پول 

😜
من با کادوهایی که میدم بریز بپاش هایی که میکنم معروفم بخاطر همینم به من گفت به پسرش نگفت چون میدونه ...

خوب اینجوری که کادو میدی و بقیه رو خوشحال میکنی برکت مییاد تو زندگیت . خنده میباری رو لب بقیه همیشه لبات خندون باشه 🌹 اونم مادره باور کن محتاج پول شما نیست احساس ارزشمند بودن میکنه وقتی واسش هدیه ببری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هیچوقت اینجور کادوهایی نمیدیم حتی برای تولد خودم نه روز پیش خودش ۲۰۰ت داد بهنوان بزرگتر  از ...

ما هرکی هرچی احتیاج داشت گرفتیم اصلا به پولش نگاه نمیکنیم چون خدایی دوتاشون مثل مادرن هم برای من هم شوهرم، یبارم دوتا انگشتر براشون گرفتیم

خدایا شکرت🌹