2777
2789
عنوان

شوهر عقدیم پول تو جیبی نمیدع

377 بازدید | 28 پست

سلام دخترا چطورید!؟

من دوارن عقدم الان ۵ ماه صیغه بودیم الان ۶ ماهه عقد کردیم 

شوهرم تو دوارنی ک صیغه بودیم نشونه واسم انگشتر و چادر و اینا اوردن قران و...بعد واسه ولنتاین راهش دور بود نتونست بیاد ۱ میلیون برام زد...یه ساعت ۱ و نیمی ام برام خرید

موقعه عیدم یه تک النگو و گردنبند عقد ک کردیم النگو 

حالااا دوباره گفتم میخام برم بازار پول برام بزن ۱ تومن زد

چن بار خواستم برم استخر  بهش گفتم پول بزن و یکی دوبار ۲۰۰ تومنی بهم دستی داد به رو خودش نمیاره ک ماهیانه باید پول بده😑😑 اصلا منو درک نمیکنن من بابامم بدهکاریاششش زیادن شوهرمم نمیزاره برم سرکار وقتیم ازش پول میخام میگه میخای چیکار خسته شدم دیگه😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بدبخ پول میده تو خیلی میخوری پولارو😂

بهش بگو من نیاز دارم و باید پول بدی تمام

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

اصولا این مسائل باید خود طرف درک کنه ولی بهشون بگو بیا یه کارت بگیریم بعد توهرماه برام یه مقدار پول بزن که اگه کاری دارم از اون کارت برداشت کنم چون بابام میگه دیگه تو عقد کردی خرجت با شوهرته بعد من روم نمیشه از بابام پول بگیرم، درمورد اینم که راهش دوره نمیتونه براتون هدیه بخره اگه خواست پول بزنه قبول نکنین بگین من دوست دارم خودت با سلیقه خودت برام خرید کنی بعدم هرموقع اومد باهم برین خرید، اینطور میفهمه شما برا پول باهاش ازدواج نکردین و خیلی هم درک بالایی دارین تو خرج کردن پولاتون♥

میترسیم بگیم خرج اصافی نکن بهت بربخوره شاید طفلی نداره شما چرا پدرتو درک میکنی شوهرتو درک نمیکنی

منم تو این چند سال ک بچشونم اصن مراعاتم نکردن همیشه بخاطر این که پول نداشتم بابام نداشته قرار هامو با دوستام کنسل کردم همیشه لباس تکراری همیشه نداری الان ک حداقل شوهر کردم بازم شانس ندارم

اصولا این مسائل باید خود طرف درک کنه ولی بهشون بگو بیا یه کارت بگیریم بعد توهرماه برام یه مقدار پول ...

من دردم سع برابر ایناس مغازه دارن کارت و اینا همه دست داداشش