2777
2789
عنوان

بچه دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 63 پست
این بدتره 

خب خجالت میکشه تو بیداری

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی اصلاااا مقاومتی نداره  الان صدای تی وی بلند باشه سریع میره تو اتاق اینقدر حساسه&nb ...

اخی عزیزم گناه داره 😓😓اینا بزرگ بشن تو جامعه سراسر مشکل میشن 

خدا خودش پشت و پناهش باشه 

خب خجالت میکشه تو بیداری

ببخشید اینو میگم وقتی بیداره خجالت داره ولی وقتی بچه خوابه بیشتر حالت ت ج ا و ز داره حتی میگن وقتی بچه بیماره هم شیاف رو توی خواب نزارید حتما بچه هوشیار باشه و بدونه دارید چه کار میکنید 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دلم میسوزه براشون  چشم خوردن  ولی از پوشک کردم بچه ۹ ساله هم بدم میاد

جانم طفل معصوم ...پسرم ۸سالشه گاهی وقت ها که دعوامون بشه سریع میاد بغلم منو محکم میگیره...مامان نری ازین خونه...خواهشا کاری از دستت برمیاد انجام بده طفلی بچه هایی که تو این محیط...رشد میکنند

جانم طفل معصوم ...پسرم ۸سالشه گاهی وقت ها که دعوامون بشه سریع میاد بغلم منو محکم میگیره...مامان نری ...

عاره دعوا چیز بدی جلو بچه 

نباید دعوا کرد 

من به عینه دارم میبینم نتایجشو 

خدایا یعنی اینده این بچه چی میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ما مثل خواهریم  فکر نمیکنم کارایی که برای هم کردیم حتی دو تا خواهر برای هم کنن  اینقدر م ...

خب عزیزم اینکه انسانیت به جا میاری وبه دوستت کمک میکنی قابل تحسین ولی مواظب باش بچه ی مردم برات گرفتاری درست نکنن

خب عزیزم اینکه انسانیت به جا میاری وبه دوستت کمک میکنی قابل تحسین ولی مواظب باش بچه ی مردم برات گرفت ...

عاخه چاره ای ندارم 

شما جای من بودی پوشکش نمیکردی مثلا ؟ 

نگهش نمیداشتی؟ 

خب عزیزم اینکه انسانیت به جا میاری وبه دوستت کمک میکنی قابل تحسین ولی مواظب باش بچه ی مردم برات گرفت ...

شوهرش از دوستای خودمم هست 

قبلا با هم همکلاسی بودیم 

خودش یه بارزنگ‌زد ازمن تشکر کرد که بچشو نگه میدارم 

با اینکه من حالم ازش دیگه بهم میخوره ولی منظورم اینکه خودشم میدونه بچش کجاست