2777
2789
عنوان

بچه دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 63 پست
اینقدر تو فشار خودش  دیوانه شده

مشکلش سر چیه؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره جدا میشه دیگه  خودش داره دارو میخوره  شوهرش بهش خیانت کرد  خیلی مفصله داستانش ...

خدا کمکش کنه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

اشتباهت قبوله مسیولیت یه بچه ست . اینکه خدایی ناکرده اصلا اب بپره توی گلوش و خفه بشه و یا حتی یهو لیز بخوره و جایش بشکنه . دیگه پدرش دست از سر شما بر نمیداره . بگو ببره خونه مادرش یا بگو نمیتونی نگه داریش . والا مسیولیت هیلی سنگینیه . دیگه پوشک کردن درمقابل اتفاقات دیگه هیچه

ایشالله 

ببین اگه بچه کوچیک بود هر شب میذاشت پیش من هم مشکلی نداشتم 

حتی بخدا حاضر بودم بشورمش

ولی این بچه دیکه واقعا بزرگ شده 

پوشک کردنش خودمم خجالتم میاد

نه نمیتونه  وای خیلی راحت دفعه پیش گفتم بیا پوشکت کنم اومد  من خودم فکر میکردم بدش بیاد& ...

بزار بخوابه خوابید این کارو بکن

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
😳😳😳😳😳خود بچه مشکل نداره شما پوشکش کنی ؟۹ سال دیگه خیلی بزرگه که

باور میکنی اصلاااا مقاومتی نداره 

الان صدای تی وی بلند باشه سریع میره تو اتاق

اینقدر حساسه 

فقط میخواد دعوا نباشهذ

😳😳😳😳😳خود بچه مشکل نداره شما پوشکش کنی ؟۹ سال دیگه خیلی بزرگه که

نه چون شب ادراری داره

این جور بچه ها براشون عادیه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚

بزار بخوابه خوابید این کارو بکن

این بدتره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
باور میکنی اصلاااا مقاومتی نداره  الان صدای تی وی بلند باشه سریع میره تو اتاق اینقدر حساسه&nb ...

آخ طفلک😭😭😭

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد