2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس امیدوار باشم ؟ چه قدر بیشتر شده حدودا؟

درحدی که دخترم اگر ۴ساعت نخوره سینه هام درد میگیره.از طرفی کیفیت شیر بالا میره.من دخترم زودتر از موعد دنیااومد و زردی داشت  دکترم گفت روزی دوتا بخور هم شیرت زیاد میشه واسه زردیش خوبه هم کیفیت شیرت بالا میره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
درحدی که دخترم اگر ۴ساعت نخوره سینه هام درد میگیره.از طرفی کیفیت شیر بالا میره.من دخترم زودتر از موع ...

واقعا ممنون از راهنماییت به نظرت چند روز طول میکشه تا اثرشو ببینم الان در حدود چند قطره شیر دارم میترسم تا اثر کنه شیرم خشک بشه 

واقعا ممنون از راهنماییت به نظرت چند روز طول میکشه تا اثرشو ببینم الان در حدود چند قطره شیر دارم میت ...

نترس عزیزدلم من دوروزه اثرش دیدم،همین استرس و نگرانیت سمه برای شیرت برو حمام زید آب کرم آروم سینه هات ماساژ بده.کله پاچه یاماهیچه بپز آبش فوق العاده اس برای شیر.ماشپلو هم خوبه برای شیر.اکر بتونی روغن گاوی گیر بیاری و هرروز یکی دوتاقاشق با برنج یلغذات بخوری عالیه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
نترس عزیزدلم من دوروزه اثرش دیدم،همین استرس و نگرانیت سمه برای شیرت برو حمام زید آب کرم آروم سینه ها ...

واقعا ممنونم ازت خیلی لطف کردی باشه سعی میکنم آروم باشم 😅