lonely__girl مدیر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان فکرشو بکن... :) | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 20 پست وایسادی تو بین الحرمین اشکات نمیذاره درست ببینیبا اولین نگاه این تصویرو میبینیقشنگ ترین تصویر تار دنیا :) بعد میگی آمده ام که بنگرم گریه نمی دهد امان💔اینقدر اشک میریزی و دردودل میکنی تا ارباب خودشون به آغوش بکشنت......... آخ یا امام حسینم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/10/19 | 19:25 28 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_آرزوی_پزشکی عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1136 دلم خاست(:ک اونم با عشقم برم 🥺چقد خاطره ی کربلا رفتنشو لمس شدنیو قشنگ برام تعریف کرد یجوری بود دوسداشتم بال درارم برم اونجا(:💔
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 از لحاظ روحی خیلیییییی احتیاج دارم 😭😭😭😭 اوهوم... ان شاءالله که نگاه آقا نصیب دلتون و به زودی حرم قسمتتون رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دلم خاست(: ک اونم با عشقم برم 🥺 چقد خاطره ی کربلا رفتنشو لمس شدنیو قشنگ برام تعریف کرد یجوری بود ... ای جانمان شاءالله قسمت بشه دونفری رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4906 وای... وای... دیوونم کردی استارتر عزیز... دارم دق میکنم...دیگه نمیدونم چجوری التماس کنم بطلبه...یاحسین،،، میشه باشم و ببینم اونروزی رو که توی حکومت مولام(عج)،همه زائر حسینت باشیم؟زود زود...یا رب الحسین،بحق الحسین،اشف صدرالحسین بظهورالحجه... ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
در_آرزوی_پزشکی عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 1136 اوهوم... ان شاءالله که نگاه آقا نصیب دلتون و به زودی حرم قسمتتون ممنونم😍😍