2777
2789
عنوان

فکرشو بکن... :)

379 بازدید | 20 پست

وایسادی تو بین الحرمین 

اشکات نمیذاره درست ببینی

با اولین نگاه این تصویرو میبینی

قشنگ ترین تصویر تار دنیا :) 

بعد میگی آمده ام که بنگرم گریه نمی دهد امان💔

اینقدر اشک میریزی و دردودل میکنی تا ارباب خودشون به آغوش بکشنت......... 

آخ یا امام حسینم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

:))    

^ ای غرق در هزار غمِ بی دوا وطن💔^      آب میخورم یاد خدانور میفتم. آشپزی میکنم یاد مهرشاد میفتم. خط چشم میکشم یاد سارینا میفتم. آهنگ گوش میدم یاد نیکا میفتم. میرقصم یاد مهسا میفتم. رنگین کمون میبینم یاد کیان میفتم. بارون میبینم یاد حمیدرضا میفتم و خیلی چیزای دیگه ...! 🥲               _منتظر ناجی نباش خبری توو راه نیست!نجات دهنده خودتی خودت قهرمانی! من و تو اگه ما بشیم...بیکرانیم! ما منجیِ زمانه ایم امامِ زمانیم!✌🏿بحث_با_بیکازی_جماعت_ممنوع!😙     کاربری دوم! 

قشنگ میشه واقعا یادمه بچه بودم رفتم ولی اینقدر شلوغ بود له شدیم وسط جمعیت مجبور شدیم برگردیم یه آقا هم کل پلاستیکش پول کرده بود ده تومنی اونموقع ده تومنی باهاش میشد 5 تا خوراکی خرید یادش بخیر با اینکه وسط جمعیت جا نشدیم نتونستیم درست حتی نماز بخونیم بازم خوش گذشت هعییی

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
قشنگ میشه واقعا یادمه بچه بودم رفتم ولی اینقدر شلوغ بود له شدیم وسط جمعیت مجبور شدیم برگردیم یه آقا ...

عزیزم 

منم بچه بودم رفتم که هیچی ازش یادم نیست 

ان شاءالله به زودی قسمت همه 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

من یه بار رفتم اصن بهم خوش نگذش 

گوشی ده تومنیم رو همون شب گم کردم 

بسیار شلوغ هوای گرم 

خیلی اشک ریختم ب امام حسین گفتم بار اولی بودم 

این رسمش نبود❤️‍🩹🥲

امیدوارم شما تجربه خوبی داشته باشین

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

این دنیا خیلی چیزا بهم بدهکاره یکیش دیدن حرم این دو بزرگواره

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی