2777
2789
عنوان

توهین به پول😜😎

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 54 پست
واقعا نمک نشناس تشریف دارن. 

هردوتا شون از یه چیزی ایراد گرفتن البته مادرم الان چند ساله مریضه ولی ماهم دل داریم زود ناراحت میشیم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه حالاگفته بده به شوهرت نگفته بده بمن اونجوری میگفت چیکامیکردی خانوم واسه ماچپ وراست میره پول میگ ...

نه همیشه از شوهرم پول میگیره کجای کاری 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
من دیگه تف هم روش نمیندازم حیفیم میاد

خدا نکشتت😜🤭🤭🤭

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
شما هم مثل منی. واقعا این سیاست و از کجا میارن به نظرت ؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم ب خدا بعضا شک مکنم دعا مینویسه یا ن یه حرفایی میزنه آدم نمیتونه ثابت کنه دروغ میگه 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
هردوتا شون از یه چیزی ایراد گرفتن البته مادرم الان چند ساله مریضه ولی ماهم دل داریم زود ناراحت میشیم ...

عزیزم جسارت به مادرت نکردما. بدارشوهرت و مادرشوهرت نمک نشناس 

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟
😅

خواهر خودم بهترین پارچه روپارسال برای مادرمون ومادرشوهرش خریده بود بعد مادر شوهرش پارچه رو داده دخترش بدوزه مادر خودمم فروختش😅😜😆

عزیزم جسارت به مادرت نکردما. بدارشوهرت و مادرشوهرت نمک نشناس 

قربونت برم به خدا از هردوتا شون دلگیرم 

خواهر خودم بهترین پارچه روپارسال برای مادرمون ومادرشوهرش خریده بود بعد مادر شوهرش پارچه رو داده دختر ...

من ب مامانم دقیقا همون پارچه چادر رو دادم الان بعد ۸سال هنوز میپوشتش دورش بگردم 

من ب مامانم دقیقا همون پارچه چادر رو دادم الان بعد ۸سال هنوز میپوشتش دورش بگردم 

انشاالله همیشه دلت خوش وسلامتی داشته باشی 😘😘🙋‍♀️