2777
2789
عنوان

توهین به پول😜😎

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 54 پست
میگیره حتما‌.خوب میکنی .حالا اون موقع تا حالا که خریدیم برامون تاج زدن😒

من ساده دستشووییشم میشستم بخدا مث ی کلفت براش کار میکردم بعد این زنیکه فشارش بالا میره دستگاه فشارخونشو گم کرده بود تو خونه منم گشتم براش پیدا کردم فشارشو پیدا کردم بعدن نشسته بود ب همه گفته بود اوجولات دستگاهو دزدیده بود دید من حالم بده آورد دادش بهم منم زنگ زدم بهش ازش پرسیدم ده بار نفرین داداش یکی یه دونمو کرد اصلا متنفر شدم از حماقت خودم کاش میزاشتم مث سگ جون بده و بمیره براش پیدا نمیکردم فشارسنجش رو

مونده مادرشوهر چجوری باشه  الان من یلدا رفتم خونشون نزاشت عکس بگیرم گف غریبه ای بزار خونوادگی ...

برای همین میگم پول مفت نشده خرج مادرشوهر شه. چه ادبه مادرشوهرت البته ببخشید فوضولی میکنم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد،که از جهان نترسی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی یه سال چادر خریدم مادر شوهرم ندوختش  یه سال کفش خریدیم مادر خودم ایراد گرفت پارسال پول دادیم مادر شوهرم گفت خیر ازپولتون ندیدم دادمش دکتر به نظر شما چه گلی سر بگیریم راستی یه سال دیگه کیک ومیوه خریدیم برادرشوهرم گفت چه کیک مونده ای هنوزبو   تخم مرغ میده 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
من ساده دستشووییشم میشستم بخدا مث ی کلفت براش کار میکردم بعد این زنیکه فشارش بالا میره دستگاه فشارخو ...

چه قدر کثیفه. عزیزم خداکنه هر کی بدی میکنی خدا جوابشو بده نفرینش بخوره به خودش

اومده به من میگه تو چرا پول نمیدی بع پسر من🙄🙄🙄گفتم ببخشید که من شوهر پسرت نیستم😑😑

خوبه حالاگفته بده به شوهرت نگفته بده بمن اونجوری میگفت چیکامیکردی خانوم واسه ماچپ وراست میره پول میگیره

آرامش💚
برای همین میگم پول مفت نشده خرج مادرشوهر شه. چه ادبه مادرشوهرت البته ببخشید فوضولی میکنم

ن جانم این چ حرفیه 

کاش بی ادب بود ب خدا شیطانه شیطان یه سیاستی داره بیا ببین این فقط مال یروزش بود 

البته اولا خیلی کم رو بودم الان دیگه هرچی بگه جواب میدم نزدیک عروسیمه هیچی نمیزاره بخرم میگه قرار نیس جایی بری نخر😑 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺
من ساده دستشووییشم میشستم بخدا مث ی کلفت براش کار میکردم بعد این زنیکه فشارش بالا میره دستگاه فشارخو ...

کی این اتفاق افتاد فشارسنج

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
سلام به همگی یه سال چادر خریدم مادر شوهرم ندوختش  یه سال کفش خریدیم مادر خودم ایراد گرفت پارسال ...

واقعا نمک نشناس تشریف دارن. 

ن جانم این چ حرفیه  کاش بی ادب بود ب خدا شیطانه شیطان یه سیاستی داره بیا ببین این فقط مال یروز ...

شما هم مثل منی. واقعا این سیاست و از کجا میارن به نظرت ؟؟؟؟؟؟؟

منم ی سال براش پارچه چادری خریدم فروخته بودش گفت من ازین آشغالا سر نمیکمم

به خدا یه کیلو طلا ببریم بازم طلبکارن باور کن هر چی کم محل کنیم بیشتر عزیزیم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
منم ی سال براش پارچه چادری خریدم فروخته بودش گفت من ازین آشغالا سر نمیکمم

میخواسی بگی فکر کردم سطل زباله ای اشغال خریدم برات🤣