2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم

593 بازدید | 16 پست

درحد ۵تا ۶تومن باشه کیفیت دوربین وصدا وتصویرش برام مهمه مخصوصا دوربین واینکه سامسونگ خوبه یا شیائومی؟کدوم رده بهتره؟

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

قطعا سامسنوگ

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیائومی دوربینش بهتره یا سامسونگ؟صفحه نمایش بزرگ وپشتیانی برای تموم برنامه ها هم برام مهمه؟کلا همه چی برام مهمه فقط اهل گیم واینا نیستم کلا بازی نصب نمیکنم

یک حسابدار باید شکل و شمایلش هم با محاسبات منطقی چیده بشه و متفاوت از انتخاب سلیقه ای و میلی افراد ع ...

والا این حسابدار فقط از گوشی ولپ تاپ خوشش میاد😂