2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد نداره . من از روز دوم به زندگی عادی برگشتم درحد راه رفتن و کارای سبک البته. راضیم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
چن هزینه کردی؟ قبلش بینی ت چه مدلی بود اصلا چرا عمل کردی

۱۵ میلیون یک سال و نیمه 

بینیم الان انحراف داره 

تازه دکتر ب نامی هم بود خبرش 

رفتم اعتراض گفت از هر صدتا مریض یه نفر دماغش خوب نمیشی 

شانست تو اون آدمه هستی 

ب همین راحتی جوابمو  داد 

بعد گفت پول بده دوباره عمل کنم 

گفتم گـوه بخورم دیگه همون ی بار ریـــدی بسه

۱۵ میلیون یک سال و نیمه  بینیم الان انحراف داره  تازه دکتر ب نامی هم بود خبرش  رفت ...

مشکل بینی ت چی بود ک عمل کردی 

بلند بود یا درشت بود ؟

من اینجا ک میخام برم میگه ۲۰ تومن.زیادم معروف نیس 

ولی خیلی عمل کرده

انحراف داشت ک الانم انحراف داره😑

بینی منم انحراف داره یکم.دکتر بهم گفت برا انحراف بینی بهت تضمین نمیدم .گفت کلا هیچ جراحی تضمین نمیده‌..ولی احتمال زیاد بهتر میشه.من بخاطر افتادگی میخام عمل کنم.کجی ش یکم هست و برام مهم نیی 

چقد هزینه ت شد ؟ پیش دکتر معروف رفتی ؟ مشکل بینی ات چی بود

دکتر معروف ن والا دکتر متخصص گوش حلق بینی و زیبایی بینی و فک رفتم تو شهرمون لاهیجان خب معروفه ولی قیمتش زیاد نبود 

بینیم استخونی بود لاغر و اینکه رو تیغه بینی شکسته بود تابلو چوبی خورد روش

الان خوشگل شده انحرافم نداشتم

۱۵ میلیون یک سال و نیمه  بینیم الان انحراف داره  تازه دکتر ب نامی هم بود خبرش  رفت ...

دقیقا منم ۳ سال پیش ۱۰ تمن دادم خدا ازش نگذره 

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔