2777
2789
وای به روز من افتادی که 😥😥 من کندلا برای بدنم عالی بود ولی بیکینی رو سوزوند الان دنبال لیزر سفیدی ...

والا من با دستگاه shr ميرفتم روي صورتم با باسنم جواب نداد يك سال و نيم رفتم 

بعد دستگامو عوض كردم دو جلسه اي ميشه رفتم كندلا. بيكينم رو تيره تيره كرده كشاله رانم بدتره به اپراتوره گفتم ميگه نه براي همه اين نقاط تيره تر از بقيه جاهاست 

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
جدي مال شما رو هم سوزوند؟چرا كندلا اينطوريه مال شما هم تيره شد؟من دو جلسه رفتم براي منم سوزونده تيره ...

نرو من ۴ جلسه رفتم اولین بار خوب بود دومین بار یکم کوچولو سوخت توجه نکردم سومین بار خیلی سوزوند سیاه شد یک سال ۲ سال گذشت یکم از سیاهیش کم شد ولی اشتباه کردم برای شارژ بدن که رفتم دوباره بیکنی رو هم انجام دادم افتضاح شده همسرم همش غر غر میکنه 😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای به روز من افتادی که 😥😥 من کندلا برای بدنم عالی بود ولی بیکینی رو سوزوند الان دنبال لیزر سفیدی ...

عزيزم منظورت از سوزوند چيه؟ يعني تيرش كرد

يعني بعد ليزر زينك نزدي سوخته چون خالمم با من مياد ليزر يك جلسه زينك رو با خودش نياورده بود نزد ميگفت سوخت براش

ولي خالم ميگه مال اون تيره نشده مال من چرا شده

نرو من ۴ جلسه رفتم اولین بار خوب بود دومین بار یکم کوچولو سوخت توجه نکردم سومین بار خیلی سوزوند سیاه ...

عزيزم بنظرت من بقيه جاهاي بدنم رو با همين كندلا ادامه بدنم بيكينيم رو با همون shr برم خوبه؟

والا من با دستگاه shr ميرفتم روي صورتم با باسنم جواب نداد يك سال و نيم رفتم  بعد دستگامو عوض ك ...

از جلسه بعد بیشتر میسوزه چون سیاه که میشه نور لیزرو بیشتر جذب میکنه و بدتر میشه فعلا نرو فقط بدنتو برو منم دنبال لیزر برای بیکینیم

در ضمن سیاه که میشه نمیره ها 

عزيزم بنظرت من بقيه جاهاي بدنم رو با همين كندلا ادامه بدنم بيكينيم رو با همون shr برم خوبه؟

بدن با کندلا خوبه برو ولی بیکینی رو نمیدونم اینی که میگی جوابگو هست یا نه

از جلسه بعد بیشتر میسوزه چون سیاه که میشه نور لیزرو بیشتر جذب میکنه و بدتر میشه فعلا نرو فقط بدنتو ب ...

جدي پس ميگم بقيه جا ها رو همون با كندلا برم

بيكينيم رو بذارم با همون دستگاه اولم شر برم

عزيزم منظورت از سوزوند چيه؟ يعني تيرش كرد يعني بعد ليزر زينك نزدي سوخته چون خالمم با من مياد ليزر ي ...

تا یک هفته زینگ همراه ترمیم کنده زدم ولی بازم سیاهه

خانوما لیزر کربوکسی برای روشن کردن رفتین ؟

ن ولی من شنیدم زیر بغلو خوب میکنه اما بیکینی رو یکی دو درجه فقط روشن تر میکنه سفید سفید نمیشه.تو مطب دکتر ک میرفتم میومدن انجام میدادن