2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا شیو مدام واسه من عفونت می‌آورد مدام تو حموم با ژیلت یا میرفتم اپیلاسیون بد بود همیشه خارش داش ...

چند جلسه رفتی ؟چه دستگاهی

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
درد هم دارهه؟ 

اره درد داره هر كي هم ميگه نه دروغ ميگه عزيزم من تا الان سه تا دستگاه عوض كردم دستگاه اولي كه رفتم كشاله ران و بيكينيم رو تيره نكرد دوميه كندلا بدنمو تيره كردن مخصوصا كشاله رانمو 

دردش قابل تحمله فقط روي بيكيني درد مياد چون پوستش نازك تر از بقيه جاهاس

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
وا چه عفونتی؟! من ۸ ساله انجام دادم ینی راااحتم راحت . فقط هر هفت هشت ماه میرم شارژ 

لیزرت چی بوده و چند جلسه رفتی ؟

من کندلا رفتم سوزوند جرات نکردم تا اخر برم یه مقدار کمی درمیاد هنوز

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اره درد داره هر كي هم ميگه نه دروغ ميگه عزيزم من تا الان سه تا دستگاه عوض كردم دستگاه اولي كه رفتم ك ...

الان کندلا ادامه میدی؟

لامصب لیزرش خداس ولی بیکینی رو میسوزونه بدیش اینه

الان کندلا ادامه میدی؟ لامصب لیزرش خداس ولی بیکینی رو میسوزونه بدیش اینه

ديگه نميخوام كندلا رو ادامه بدم عزيزم ادم ليزر ميره بدنش سفيد تر بشه نه كه بدنش سياه بشه .من تمام كشاله رانم بيكينيم سياه شده

لیزرت چی بوده و چند جلسه رفتی ؟ من کندلا رفتم سوزوند جرات نکردم تا اخر برم یه مقدار کمی درمیاد هنوز

جدي مال شما رو هم سوزوند؟چرا كندلا اينطوريه مال شما هم تيره شد؟من دو جلسه رفتم براي منم سوزونده تيره هم شده خيلي اگه اينطوريه من ديگه نميخوام برم 

ديگه نميخوام كندلا رو ادامه بدم عزيزم ادم ليزر ميره بدنش سفيد تر بشه نه كه بدنش سياه بشه .من تمام كش ...

وای به روز من افتادی که 😥😥

من کندلا برای بدنم عالی بود ولی بیکینی رو سوزوند الان دنبال لیزر سفیدیم

یه جلسه تیتانیوم رفتم الش خوب بود ولی بعد یک ماه موهایی که با کندلا از بین رفته بود رو فعال کرده و زیر پوستی شده دوباره باید برم شارژ با کندلا

برای بیکینی لیزر پیدا نکردی؟