2777
2789
عنوان

مشکل بعد ازدواج

295 بازدید | 9 پست

سلام من نه ماهه ازدواج کردم دو ماه اول فهمیدم ی پیج +18داره و چندتا پیج هم فالو کرده که همیشه لایون بهش گفتم ناراحت شدم و همشونو پاک کرد از اون روز گاهی یواشکی چک میکردم تا الان که چندروز پیش دیدم دوباره دوتا پیج زده یکیش که همون چیزا بود اون یکی رو نتونستم بفهمم چون وی پی انش قطع بوده و نتونسته بوده قبل اینکه ببینم پاکشون کنه بعد که بهش گفتم کلی معذرت خواهی کرد و....و مثل دفعه قبل قول داد دیگه نره تو این چیزا 

چجوری میتونم دوباره بهش اعتماد کنم ؟؟

از کجا معلوم دیگه سراغشون نمیره😢

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترکا ی مثل دارن ک میگن کونی گت د توبا یوخ  عزیزم بعید میدونم باز تکرارمیکنه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنترلش نکن مگه داری بچه تربیت میکنی....    رهاش کن

رهاش کنم همینطور بره سمت فیلم های ... با اینکه متاهله؟؟ بالاخره باید بفهمه منم از یچیزایی بدم میاد خودشو کنترل کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب باید چکار کنم

کلا باهاش یک کلام صحبت کن و بگو ک اگه تکرارشهمیزارمو میرم ابروتم میبرم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بنظر من بازم تکرار میکنه و هر بار یه بهانه میاره وقتی شما میفهمی آدم دروغگو هرگز اصلاح نمیشه.بنظرم ببین با چه کسایی رفت و امد میکنه سعی کن دوستای ناباب رو از زندگیش حذف کنی محیط زندگیت سعی کن سالم بکنی نمیددنم چجوری بگم کلا هر چیز و هر کسی که سالم نیست رو از خودتون دور کنید

بنظر من بازم تکرار میکنه و هر بار یه بهانه میاره وقتی شما میفهمی آدم دروغگو هرگز اصلاح نمیشه.بنظرم ب ...

چی بگم بیشتر اوقات که سرکاره حتی دوشیفت هم میره دوتا دوست بیشتر نداره که میرم صحرا میان ...دفعه اول با خودم گفتم برا دوران مجردیش بوده این چیزا ولی اینبار دیگه نمیدونم:((

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم بیشتر اوقات که سرکاره حتی دوشیفت هم میره دوتا دوست بیشتر نداره که میرم صحرا میان ...دفعه اول ...

مردا خیلی از دوستاشون تبعیت میکنن و دوست خیلی تو رفتارشون تاثیر داره

وارد کانال زیر بشید و از سیده خانوم ختم شخصی خودتون رو بگیرید با توجه به مشکلتون بهتون ختم میده تا بلطف خدا حاجت بگیرید😍👇

https://eitaa.com/joinchat/1359151313Ca784b55c77

ختم های فوق مجرب فعلا با بیش از 6400حاجت روایی