2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواب یکی از پیامبران رو دیدم برای کاری کمک خواستم میخواستن خرما بخورن که خرمای خودشون رو دادن بهم گفتن ببر محل کارت بزار 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

من تا حدودی بلدم بگو 

عزیزم من خواب دیدم که یکی از آشناهامو بازور چندنفر میان میکننش تو اون کیفهایی که هست آدمها فوت کردنی میکنن توشو زیپشو میبندن و میزارن توسردخونه .میبینم زنده زنده میکننش تو اون و آشنامون  هرچقدر توضیح میده که کار من نیست ولی کسی نه باور میکنه نه توجه .بعد توواقعیت این ادم کلی بهم تهمت زدو باابروم بازی کرد .بعد توخواب میبینم بعداین اتفاق چندنفر اوردم گوسفند قربونی کردن جلودرمون و لی من ندیدم قربونی کردنشونو فقط شنیدم که مامانمو میگن بیا این خونهای جلودرتونو بشور و مامانمو میبینم که میره خونهارو میشوره با آب و تمیز میشه .بنظرت تعبیرش چیه؟

صحرا اون اشناتون که بهتون بدی کرده اون خواب که دیدی زنده زنده دفنش کردن یعنی گناه اره و تو عذاب هس قربانی کردن گوسفند خوبه دور شدن بلا و خطره ازتون اگه خون دیدی خوابت باطله بعد مادرتون شسته آب و تمیز کردن نشانه پاکی و دور شدن غم وغصه هس

امضای خدا پای تمام آرزوهامون  
صحرا اون اشناتون که بهتون بدی کرده اون خواب که دیدی زنده زنده دفنش کردن یعنی گناه اره و تو عذاب هس ق ...

تا حدودی به نظرم تعبیرش اینه بازم میتونی از کسی که بلده بپرسی

عزیزم خوابت خیلی خوب و مبارکه انشالله حاجت روایی هست از دستشان خرما گرفتن خیر و برکته و فکر کنم باید ...

همش نگران سلامتی بچه هام هستن کوچیکه تیر ماه بخاطر تب بالا تشنج کرد ازون موقع همش دلشوره دارم براش خودمم از شهریور درگیر توده گردنم بودم خدارو شکر خوش خیم بود و ۲۳ آبان جراحی کردم دقیقا از تیر ماه تو استرس و ناراحتی هستم 

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

همش نگران سلامتی بچه هام هستن کوچیکه تیر ماه بخاطر تب بالا تشنج کرد ازون موقع همش دلشوره دارم براش خ ...

عزیزم انشالله خدا شفا بده همون نذر کن واسه سلامتی بچه های گلت و خودت حاجت روا شدی انشالله خرما نذر کن بده خرما نشونه سلامتی