کدوم نی نی یار پاسخگو هست میشه تگش کنید برام ممنون
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
مرا به خـآنه برگـردانید ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !! هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.
کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
بگو به ادمین نی نی سایت تو تلگرام پیام بده اگه سیاسی تعلیق شدی حداقللللل تا یه هفته برنمیگردو ...
خب ایدی تلگرام ادمین رو از کجا بیارم
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل